Sport

Inca un pas gresit! Iesenii au pierdut la limita la Deva

Publicat: 10 feb. 2013
1

Doua meciuri si doua infrangeri: acesta este bilantul fotbalistilor de la CSMS Iasi, in Liga I de futsal. In etapa a XIV-a din Liga I de fotbal în sala, CS Dava Deva a invins CSMS Iasi, cu scorul de 1-0 (1-0).

În meciul tur, din toamna anului 2012, fotbalistii iesenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 10-0 în fata formatiei Dava Deva si îsi doreau astazi, în partida retur, din deplasare, un nou succes care sa faca uitat esecul nemeritat de pe teren propriu din runda precedenta (cu 7-8), împotriva ardelenilor de la CFF Clujana Cluj! Trupa antrenata de Karoly Gaspari (Dava Deva) a terminat însa în avantaj de un gol (1-0) disputa de vineri, 8 februarie, împotriva celor de la CSMS Iasi, dupa ce moldovenii, în stilul lor caracteristic, au ratat o sumedenie de ocazii la poarta gazdelor, mai ales prin Despan si Pisica.

Formatia CSMS Iasi a deplasat la Deva un lot alcatuit din 11 jucatori, ei fiind Marius Chiriac, Ioan Grigoras (portari) – Sebastian Carare, Andrei Despan, Radu Pisica, Dragos Baciu, Radu Gutu, Liviu Ruxandari, Lucian Cojocariu, Alexandru Iftinca, Valentin Pricop. Antrenori: Nelu Stancea si Florin Nichifor. De la ieseni a lipsit Narcis Catarama, care este în continuare accidentat.

Dupa acest joc, de la Deva, antrenorul Nelu Stancea (care este si secund la nationelele României de seniori si tineret) si jucatorii ieseni Liviu Ruxandari, Radu Pisica si Dragos Baciu vor pleca la Bucuresti, pentru un mini-cantonament al nationalei de tineret “U 21” al României. În zilele de 12 si 13 februarie, la Montpellier, se va disputa “dubla” amicala de futsal (fotbal în sala) dintre Franta si România, pentru echipele de tineret. Dupa 14 etape, in clasament, CSMS ocupa locul 7 (din 11 formatii), iar etapa viitoare, iesenii vor juca acasa, pe 19 februarie cu Spicom Sfantu Gheorghe. Partida este programata sa se dispute la Sala Polivalenta. Biletul de intrare în arena ieseana va fi unul cu pret modic (doar 5 lei / persoana), dar elevii si pensionarii vor avea acces gratuit la partida mentionata.
Adauga un comentariu