Sport

Inca un esec dureros! Navobi a pierdut clar la Targu Mures

Publicat: 17 nov. 2013
1

Jucatoarele de la Navobi Iasi au parte de o soarta cruda in SuperLiga de fotbal feminin. Intr-o partida din etapa a 9-a esalonului de elita, FCM Targu Mures a invins formatia ieseana cu scorul de 4-0 (2-0). Sandu Cristina (’19), Roxana Prodan (’45 – autogol), Alice Roca (’60) si Kinga Barabasi (’67) au marcat cele 4 goluri in meciul disputat sambata la Targu Mures. Cu 7 junioare in echipa, iesencele au dat o replica peste asteptari vicecampioanei din Targu Mures, care a castigat meritat, pe fondul experientei si valoarea jucatoarelor pe care le detine.

„Trebuie sa remarcam totusi evolutia buna a jucatoarelor iesene. In ciuda tineretei si a golurilor primite, cu un pic mai mare concentrare si atentie, puteam spera la mai mult”, se arata intr-un comunicat al CS Navobi. Etapa urmatoare, Navobi va juca pe 30 noiembrie, de la ora 10.00, pe terenul sintetic din Copou cu Real Craiova.

CS Navobi: Toma – Ciobanu, Prodan, Ambrosie, Gheorghita – Foia, Ghebanoaiei (’70 Ilas), Gangal, Prata – Ciubotariu (’88 Matei), Musteata (’60 Grigoras). Celelalte rezultate inregistrate in SuperLiga: CFR Timisoara – Olimpia Cluj 1-7, Real Craiova – Fair Play Bucuresti 8-2
Adauga un comentariu