National

Inca un caz similar cu cel din Vaslui. O tanara a fost BATJOCORITA de patru tineri

Publicat: 24 iul. 2015
1
Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri. Desi incidentul a avut loc la jumatatea lunii trecute, cei patru suspecti nu au petrecut nicio zi dupa gratii, ei fiind cercetati si in prezent in libertate, dupa ce Parchetul Caracal a declinat competenta solutionarii cazului catre Parchetul Militar Bucuresti, unul dintre barbati fiind militar. Incidentul s-a petrecut pe data de 15 iunie. O fata originara din comuna Rusanesti, judetul Olt, dar cu domiciliul in orasul Caracal, implinea in ziua mentionata varsta de 18 ani. In dupa-amiaza zilei respective, fata era impreuna cu o prietena de 15 ani. La un moment dat, in cursul zilei respective, cele doua fete au urcat in masina unui amic, coleg de clasa cu prietenul fetei care tocmai isi sarbatorea ziua de nastere in acea zi, care le-a promis ca le va conduce la prietenul lor comun. 
Pe drumul dintre comuna Deveselu si orasul Caracal, soferul a lasat sa urce in autoturism inca trei prieteni si, pe un camp in apropiere de orasul amintit, au violat-o pe fata de 18 ani, in vreme ce prietena ei minora era tinuta ostatica in masina. Cosmarul a durat aproximativ doua ore. Ulterior, fata a mers la Politie si a depus plangere.  Surse apropiate anchetei au declarat ca victima ar fi recunoscut ca suspectii, dupa producerea incidentului, au incercat sa o determine sa isi retraga plangerea si i-ar fi oferit diverse sume de bani, dar aceasta a refuzat.Comentarii
  • spaga cit a fost ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Adauga un comentariu