National

Inca un barbat cere sa fie eutanasiat

Publicat: 06 feb. 2013
1
Un localnic din Tismana a cerut Tribunalului Gorj sa fie eutanasiat. Mihai Lapadatescu a mers la tribunal ca sa depuna cererea prin care solicita judecarea sa.
Barbatul spune ca, dupa ce a primit un raspuns negativ la Tribunalul Gorj, a depus cererea prin posta. Acesta asteapta acum sa fie chemat la proces pentru a fi condamnat la eutanasiere. „Am depus actiunea la Tribunalul Gorj prin care am cerut sa fiu condamnat la eutanasiere, pentru ca instantele de judecata nu respecta articolele din Codul Penal si cele civile si judeca dupa vointa domniilor lor. Doamna presedinte care a fopst de serviciu nu avrut sa-mi primeasca cererea, pe motiv ca nu se primesc asemenea cereri. M-a refuzat si am mers la posta. Am trimis actiunea prin posta cu confirmare de primire”, a declarat petentul pentru Adevarul. 
Mihai Lapadatescu precizeaza ca se judeca de aproape opt ani intr-un proces de partaj si de incredintare minor: „De opt ani de zile am tot deschis usile politiei si salilor de judecata, dar fara niciun rezultat. Toate actiunile pe care le-am facut au fost respinse sau nu s-a dispus inceperea urmaririi penale”. Adauga un comentariu