National

Inca o LOVITURA pentru FUMATORI

Publicat: 21 oct. 2016
1

Fumatorii au primit inca o lovitura dura dupa ce a fost interzis fumatul in spatiile publice, iar tigarile aromate si mentolate vor fi scoase de pe piata. Acum, asigurarile de sanatate vor fi mai scumpe pentru cei care fumeaza. Cine ascunde viciul risca amenzi de 10.000 de lei.

Este vorba despre o noua lege la care se gandesc parlamentarii pentru a reduce numarul fumatorilor din Romania. Alesii s-au gandit la o noua modalitate de a face rost de bani, asta pentru ca vor ca toti fumatorii sa plateasca asigurari de sanatate cu 10% mai mult decat cei care nu acest viciu.

In plus, daca vor ascunde faptul ca fumeaza in declaratia pe propria raspundere, ei risca si amenzi de pana la 10.000 de lei. Toti asiguratii vor face inainte o radiografie pentru a fi controlati.

Aceasta vine ca o noua lovitura pentru fumatori, dupa ce a fost interzis fumatul in spatiile publice, iar tigarile aromate si mentolate vor fi scoase de pe piata.
Comentarii
 • Sa ii bag fum in gât lui și familiei și la toată nația mamii lui, aceluia care vine el cu legi de astea cretine. Da eu plătesc deja pentru acest viciu deja 10 taxe și in plus fumez pe plămânii mei și după ce ca plătesc atâtea taxe mai sunt și obligat sa fumez in ger iarna și in ploaie vara ca sa ce? Sa răcesc ?!? Pai morți și răniții mati tu ma îmbolnăvești și apoi vrei încă cu 10% mai mult ca mi-ai dat ***uul in strada?
  Bai inițiatorule de astfel de legi, mai bine sa îți radiografiezi familia și falusul meu ce ți-l vâr direct in gât pana in plămâni și sa te stropesc in creier cu sloboz pana te însănătoșești și sa îți trag neneacă cu 10% mai mult de sănătate sa-ți fie.
  Fwtute-n gură ca pe restul care dormiți in parlament și când va treziți veniți voi cu obligativități de astea in care sa obligați voi oamenii sa fie radiografiați după ce ne-ați amprentat, cipat, vaccinat și cine știe ce poola mea ne mai puneți in apa, aer și mâncare.
  Dacă o astfel de lege va fi aprobată serios ca eu îl caut pe acel retardat și îl gazez ca tot una e cu „Auschwitz-ul” ce face și el de ne intoxică cu atâtea restricții.
  Dacă nu interzice ceva UE vine un M.u.i.e de asta de parlamentar și interzice el.
  M-am saturat de atâtea impozite, taxe și pe rasa mamii voastre cu atâtea legi.
  Faceți naibii o lege in care sa stați numai câte un an la conducerea țării și cei care sunteți înalți demnitari sa răspundeți in fața poporului cu pedepse mai mari cu cel puțin 10% mai mari ca doar și așa ca o duceți mai bine cu traiul cu cel puțin 10% decât noi pe cei care ne impozitați și ne obligați sa respectam legi de care noi nici nu suntem întrebați dacă am fi de-acord.
  Bai slugilor, noi v-am ales…pe noi sa ne respectați!

 • Stati linistiti. O astfel de lege e neconstitutionala deoarece produce discriminare la plata taxelor. Un puIica a vrut publicitate inaintea campaniei.

Adauga un comentariu