National

In Romania se circula deja in conditii de IARNA. Stratul de zapada a depasit 20 cm si continua sa ninga

Publicat: 06 oct. 2016
1
Stratul de zapada cazut in zonele de munte, in ultimele 24 de ore in judetul Maramures, a depasit 20 de cm si continua sa ninga, a declarat, astazi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant Consiliului Judetean (CJ) Maramures, Amalia Babici Man.
„In zonele de munte inalte, dar si in satele si comunele asezate in vecinatatea muntilor Pietrosul Rodnei, Gutai si Tibles, ninge fara oprire de aproape 24 de ore. La altitudini de peste 1.200 de metri, in Muntii Maramuresului si Pietrosul Rodnei, stratul de zapada depus depaseste 20 de cm”, a spus Amalia Babici Man.
Potrivit acesteia, traficul rutier pe principalele drumuri nationale, judetene si comunale se desfasoara in conditii normale, insa pe DN 18 si DN 19, tronsoane care traverseaza versanti muntosi pe unele portiuni, traficul este ingreunat de vizibilitatea redusa.
„Pe toate arterele de circulatie din judet traficul decurge in conditii normale, insa, pe anumite portiuni ale DN 18 si DN 19, indeosebi in zonele montane, la altitudini de peste 1.000 de metri, vizibilitatea redusa creata de ninsoare poate ingreuna usor circulatia”, a mai precizat Amalia Babici Man.Adauga un comentariu