Eveniment-Social

In Iasi, strazile se peticesc si in timpul noptii

Publicat: 08 mart. 2013
1

Odata cu incalzirea vremii, municipalitatea a hotarat ca echipele de peticiri si asfaltari sa fie active atat in timpul zilei cat si pe timpul noptii. Echipele Citadin vor astfel sa evite eventualele blocaje in trafic care se fac in timpul lucrarilor de decopertare si peticire a asfaltului.

Societatea din subordinea Primariei Iasi a trimis la strada 10 echipe pe timpul zilei, iar pe timp de noapte, echipele care lucreaza vor fi folosite in functie de necesitati. Viceprimarul Mihai Chirica anunta ca cele zece echipe lucreaza atat la plombari, cat si la reparatii in zonele de interventie a echipelor E.ON Gaz, acestia uitand sa aduca drumurile la starea dinaintea interventiilor. „Lucram la reparatii facute in jurul unor interventii ale E.ON Gaz, pe strada Atelierului, pe strada Clopotari, pe strazile Romana si Macazului, pe Soseaua Iasi Voinesti. O echipa lucreaza pe strazile din preajma Primariei. Se lucreaza si in timpul noptii, pentru ca s-au anuntat cresteri ale temperaturilor si vom avea echipe la strada si pe perioada noptii. In zona mal stang Bahlui si Metalurgie, ne-am propus sa lucram si noaptea. In rest, bitum avem si in oras, se vede deja ca multe strazi au fost aduse la conditii mai bune pentru trafic”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica. In programul de reparatii ale echipelor Citadin sunt incluse si strada Aurel Vlaicu, Vasile Lupu, zona Doi Baieti – Pod Metalurgie.
Comentarii
  • In CUG cand au de gand sa plombeze? Nu se gandesc ca din cauza gropilor se pot produce accidente rutiere prin incercarea soferilor de ale evita.. chiar daca nu prea poti sa le eviti !

Adauga un comentariu