Actualitate

In aceasta casa s-a mutat cel mai influent personaj al unui sistem din care fac parte multi bogati din Iasi

Publicat: 11 nov. 2014

Este unul dintre putinii ieseni care a avut parte de cea mai mare ascensiune in timpul guvernarii USL. Dupa ce a facut parte din Cancelaria prim-ministrului Victor Ponta, ieseanul a fost avansat intr-o alta functie importanta. In prezent, medicul iesean Vasile Cepoi (foto) conduce Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor. De precizat ca, in trecut, a fost si secretar de stat in Ministerul Sanatatii. De curand dr. Cepoi s-a mutat in casa noua, finalizand vila pe care si-a construit-o pe dealul Bucium. Casa construita in principal din lemn, cu o arie de 104 metri patrati, suprafata construibila desfasurata fiind de circa 316 mp, iese in evidenta prin detaliile tamplariei si terasele largi amenajate.

Vila are un singur etaj si o mansarda. In curte este beciul din caramida care starneste invidia multor vecini. La inceputul anului cand era consilierul pe probleme de sanatate al premierului, dr. Vasile Cepoi sustinea ca ridicarea casei l-a costat maximum 75.000 euro. Terenul unde este construita casa se afla pe o straduta din Bucium si are o suprafata de 1200 mp, si ar fost achizitionat in anul 2003, la un pret de 2.300 de dolari.

Presedintele Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor si-a ales o zona unde locuiesc numai VIP-uri. Pe langa activitatea pe care o desfasoara la Bucuresti, medicul Cepoi trebuie sa se deplaseze in fiecare zi de luni pentru a sustine cursuri la Botosani, pentru ca intre timp a devenit si cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi. Nu este un secret relatia de prietenie pe care o are acesta cu rectorul Vasile Astarastoae. Conform unor informatii, dr. Cepoi este unul dintre sustinatorii dr. Lucian Indrei, numit recent intr-un post la Ministerul Sanatatii. In urma cu aproximativ 3 ani, inainte de a pleca la Bucuresti, medicul Cepoi l-a numit in locul sau pe dr. Lucian Indrei ca director la Directia de Sanatate Publica Iasi.

http://cache.bzi.ro/cache/1/41/s560x316_Vasile_Cepoi.jpg
Comentarii
  • Mai fratilor in ce tara traim? Acolo e o gramada de parale. Dar in interior cum o fi? Poate se vor trezi autoritatile sa-i ceara cont de unde banetul.

  • Din articolul „obiectiv”:
    „Casa construita in principal din lemn, cu o arie de 104 metri patrati, suprafata construibila desfasurata fiind de circa 316 mp” SI, „Vila are un singur etaj si o mansarda.”
    de ce dezinformati, daca „vila are un singur etaj”=104 mp si mansarda 104 mp ? rezulta ca „suprafata construibila desfasurata”= 208 mp Dela 208mp la 316mp putem masura „obiectivitatea” Dumneavoastra

    • ce pretentii ai de la o ziarista cu facultatea la spiru? asta nu stie nici ce-ascunde pisica necum ce-i ala metru patrat. scrie si ea ce-o taie capul ala sec de semianalfabeta. urmareste articolele scrise de ol.teanu si zamisnicu, te ca.ca rasul.

  • lucrarile la casa lea facut Constantinescu,cel cu spitalul elitis,sa prinda si el un contract cu casa de asigurari ca doar asa se papa banii de la stat.

Adauga un comentariu