Magazin

IMPACARE SOC IN SHOWBIZUL AUTOHTON! Au fost impreuna cinci ani, au impreuna o fetita, iar ACUM AU HOTARAT, PE FURIS, SA SE IMPACE

Publicat: 08 oct. 2013
1

La inceputul verii, fotomodelul Laurette (29 de ani) se despartea de Mihai, barbatul care i-a fost alaturi in ultimii cinci ani si cu care are o fetita de aproape 2 ani. Dar… surpriza! Imediat dupa ce ea a semnat contractul pentru emisiunea “Marul discordiei”, unde, conform scenariului, isi cauta un alt iubit, Mihai a luat foc.

Cum Laurette era singura si neconsolata, producatorii emisiunii “Marul discordiei” (Prima TV) i-au oferit acesteia sansa de a-si gasi, printre concurenti, un alt iubit. Insa ideea nu a fost deloc pe placul lui Mihai, care s-a si grabit sa revina in caminul conjugal, spre bucuria vedetei care suferea enorm dupa despartire.

Conform unor surse din Prima TV, Laurette a fost auzita in culise, pe parcursul filmarilor, vorbind la telefon extrem de des cu Mihai. Mai mult, acesta a luat- o cu masina, de cateva ori, de la sediul televiziunii: “Laurette este din nou cu el, se iubesc ca-n prima zi, dar n-au voie sa recunoasca pana cand nu se termina emisiunea cu pricina, caci altfel telespectatorii n-ar mai sta cu sufletul la gura pentru a urmari pe care dintre sarmantii concurenti il va alege frumoasa vedeta”.
Comentarii
Adauga un comentariu