Magazin

Impacare neasteptata in showbiz-ul romanesc

Publicat: 24 dec. 2014
1

Dupa ce, in urma cu sase luni, Laurette a decis sa se desparta de tatal fetitei sale, pentru ca acesta o supunea la agresiuni fizice, acum, fotomodelul a decis sa-i acorde o noua sansa fostului partener de viata.

S-au iubit, au devenit parinti, s-au certat si apoi s-au despartit, cam aceasta este povestea de iubire dintre Laurette si iubitul sau, Mihai Stefan. Dupa ce au decis sa termine relatia pe care au avut-o ani buni, Laurette a hotarat ca poate incepe o noua viata alaturi de fetita sa, Serena.

O data cu despartirea de iubit, s-a instalat si un alt trai de viata, un trai mult mai sarac, care nu ii mai permite lui Laurette sa traiasca pe picior mare. Pentru ca orice suma de bani este bine venita, Laurette a facut demersurile necesare ca fetita sa sa primeasca si pensie alimentara de la tatal ei.

Citati la Tribunal, Laurette si fostul sau iubit, Mihai Stefan s-au intersectat din nou. Pentru ca niciodata nu e tarziu sa-ti recunosti greselile si sa iti doresti sa fii alaturi de persoanele importante din viata ta, Laurette s-a impacat cu fostul iubit.

„Serena a racit foarte tare si Laurette a internat-o la o clinica privata. Tatal fetei a aflat si s-a dus sa o vada, dar nu i-a spus nimic lui Laurette. Apoi a fost ziua de nastere a Serenei, a implinit trei ani, si tatal ei iar a fost la ea cu cadouri. Si zilele trecute, micuta a avut prima serbare la gradinita si au fost ambii parinti. El nu mai era asa distant, a vorbit cu Laurette, s-a purtat frumos. Se poate spune ca s-au impacat, ca sunt apropiati acum, nu mai sunt dusmani. Nu sunt iubiti, dar sunt parinti care au o relatie frumoasa de dragul copilului”, a declarat o sursa din anturajul celor doi.

Contactata telefonic de catre cei de la WOWBiz, pentru a afirma sau nega zvonurile, Laurette a declarat ca: „Eu si fostul meu iubit am inceput sa comunicam si ne-am si intalnit. El a fost prezent si la serbarea Serenei, de la gradinita. E prima ei serbare, era normal sa aiba parintii langa ea.”
Adauga un comentariu