Magazin

Imaginile care scot la iveala „prietenia” socanta dintre violatoarea Perijoc si fostul iubit fotbalist al Ilincai Vandici!

Publicat: 26 iun. 2014

El este unul dintre cei mai buni fotbalisti, joaca in prezent pentru echipa spaniola Getafe si a fost iubitul Ilincai Vandici. Ea, Luminita Perijoc, a devenit cunoscuta dupa ce a violat un taximetrist in Tulcea. In aparenta, sunt doua persoane a caror asociere este aproape imposibila. Niciodata sa nu spui, insa, niciodata! Drept dovada este si faptul ca cei doi au fost vazuti impreuna, marti seara, pe aeroportul din Madrid. Luminita Perijoc si atacantul echipei nationale au asteptat unul in compania celuilalt avionul care i-a adus in tara.

Citeste si: Luminita Perijoc, femeia care a violat un taximetrist a primit o pedeapsa de 4 ani de inchisoare cu suspendare!

Culmea coincidentei sau poate nu, in aeronava, violatoarea si fotbalistul au stat unul langa celalalt, dovada ca cel mai probabil au facut check-in-ul impreuna. Odata ce au ajuns pe Aeroportul „Henri Coanda”, fiecare a luat-o in alta directie. Fostul iubit al Ilincai Vandici a fost asteptat la sosire de o tanara, iar violatoarea taximetristului de un barbat. In drum spre casa, pe fotbalist l-a razbit foamea, asa ca amica lui a oprit la o patiserie, unde acesta a coborat ca sa-si cumpere niste covrigi. In acest moment, el a fost abordat de paparazzii cancan.ro.

Atacantul de la Getafe s-a dat de gol ca o stie pe Luminita Perijoc, dar s-a dezis total de ea in calitate de potentiala iubita. “A zburat fata cu mine in avion. Are iubit in Spania. Ce treaba am eu?”, a spus fotbalistul.
Cand a fost intrebata de paparazzii cancan.ro ce legatura are cu fotbalistul, Luminita Perijoc a avut o reactie necontrolata si agresiva, ea lovind nervoasa cu mana camera de luat vederi. Barbatul care a venit s-o ia de la aeroport a fost, insa, si mai violent. El a demarat in tromba si a incercat sa dea cu masina peste paparazzii cancan.ro.

Citeste si: Sexy-violatoarea nu ii da pace taximetristului Nicu. „Inca ii place de mine”

Se spune ca noaptea este un sfetnic bun, asa ca exact a doua zi, atacantul nationalei a facut o postare pe Facebook prin care a tinut sa demonteze orice posbila legatura mai apropiata cu Luminita Perijoc. Ca sa fie si mai convingator, sportivul a atasat si o fotografie a presupusului iubit al violatoarei.

“Am revenit astazi in tara dupa discutiile cu Getafe pentru un nou contract. Deocamdata nu am insa noutati pentru voi, cei care m-ati intrebat unde voi juca sezonul viitor. Mai discutam.
M-am bucurat sa-l revad pe Miguel, un amic din Madrid, un om cu suflet mare, cu un simt al umorului molipsitor. La aeroport, mi-a prezentat-o pe iubita lui care urma sa zboare acasa ,celebra Luminita, din telenovela cu taximetristul din Tulcea. :))) Am venit impreuna in avion, a fost o companie discreta. Cu totul altfel decât era prezentata atunci la TV. Cam atat deocamdata prieteni, ma bucur de vacanta si abia astept sa merg la mare “, a scris fotbalistul pe contul lui de Facebook, incercand sa se scuze pentru faptul ca a fost vazut impreuna cu Luminita Perijoc.
 
Citeste si: Femeia acuzata ca a BATUT si VIOLAT un taximetrist a fost trimisa in judecata

Atacantul echipei nationale este un mare cuceritor. In general, prefera nu doar femeile frumoase, ci si celebre. Relatia tumultuoasa cu Ilinca Vandici este de notorietate, dar nici alte vedete nu au ramas insensibile la farmecul lui.
Adauga un comentariu