Eveniment-Social

IMAGINI si SECVENTE spectaculoase de la inaugurarea Gradinii de Vara de la Ateneu – FOTO, VIDEO

Publicat: 06 iun. 2016

La finalul saptamanii trecute, Ateneul Tatarasi din Iasi a inaugurat un nou spatiu pentru spectacole, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului. Dupa acoperisul Ateneului, a venit timpul ca si Gradina de Vara sa fie reconditionata si valorificata ca zona pentru derularea unor evenimente.

Citeste si: Gradina de vara, inaugurata la o importanta institutie de cultura din Iasi

Concret, publicul a avut ocazia sa participe la un spectacol de folclor romanesc, pe scena urcand fratii Ion si Veaceslav Binzari din Chisinau – Republica Moldova, alaturi de Andrei Balan, Roxana Lupu si Ana-Maria Lazar. Participantii au fost impresionati de noua locatie destinata manifestarilor cultural-artistice de la institutia ieseana si au interactionat extrem de frumos cu artistii de pe scena.

De asemenea, sâmbata, 18 iunie 2016, de la ora 21:30, pe acoperisul institutiei va avea loc videoproiectia filmului „Bacalaureat”, în regia lui Cristian Mungiu si premiat la Cannes. Astfel, Ateneul a deschis în ultima perioada doua noi locatii de spectacole si evenimente – acoperisul si gradina de vara. Mai departe, tot vara aceasta, pe terasa de pe acoperisul Ateneului este programat si un spectacol al trupei de teatru IDIOT. Alte doua noutati anuntate de directorul Ateneului, Andrei Apreotesei, sunt cele legate de transformarea intr-o maniera originala a fatadei cladirii si incercarea plasarii institutiei sub Inaltul Patronaj al Casei Regale a Romaniei.

Click aici pentru video!
Adauga un comentariu