Actualitate

Imagini RARE! O mireasa din Iasi a fugit in noaptea nuntii cu darul direct la pacanele! Nu i-a mai pasat de nimic – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 28 aug. 2016

@ Caz unic in Iasi: o mireasa a dat bir cu fugitii, chiar in noaptea nuntii, la… „pacanele”@ Totul s-a intamplat sambata trecuta @ Imaginile surprinse de reporterii BUNå ZIUA IASI sunt memorabile

Se intampla la Iasi: o mireasa s-a oprit in seara nuntii direct la pacanele. Tanara a fost „rapita” de niste prieteni, conform traditiei, dar in loc sa ajunga intr-un club, ea a fost dusa intr-o sala de … jocuri. Chiar daca nu a mai jucat niciodata la aparatele de noroc, mireasa a avut parte de o mare surpriza: a castigat. Cu cinci lei, ea a scos 40 lei. Putem vorbi aici de norocul incepatorului? Xenia Crap si-a unit destinul sambata cu Gabriel Crap.

Conform traditiei, la miezul noptii, ea a fost rapita de trei prieteni: doua fete si un barbat. Cum erai indecisi cu privire la locatia unde sa mearga, toti patru au hotarat sa mearga intr-un pub din campusul studentesc Tudor Vladimirescu. Zis si facut. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, ajunsi la locatia cu pricina au zarit… pacanelele. Nu au stat prea mult pe ganduri, amicul i-a „imprumutat” miresei 5 lei, i-a facut instructajul, iar tanara doamna s-a pus pe „treaba”.

„A luat bani cu camata de la mine. I-am dat cinci lei pe care i-a jucat”, a afirmat „camatarul”. Dupa nici cinci minute, Xenia avea sa inmulteasca banii, ajungand la suma de 40 de lei. Bucuroasa de primul ei castig la „pacanele„, ea a solicitat angajatului sa-i dea suma de bani „muncita”. „Lucrez in domeniul pariurilor, dar nu am mai jucat niciodata la aparate. Este pentru prima data. Sunt norocoasa. Am acceptat propunerea prietenilor, deoarece este ceva diferit fata de procedura clasica”, a declarat pentru reporterii cotidianului BUNå ZIUA IASI Xenia Crap, mireasa surprinsa jucand la „pacanele”.

Uimirea sotului

Dupa ce a ridicat castigul, „hotii” au dus mireasa la propria-i nunta, asta bineinteles dupa ce au cerut o rascumparare. Cand a auzit de isprava, proaspatul sot al Xeniei a ramas fara cuvinte. „Nu stiam ca joaca la aparate. Ea intr-adevar lucreaza la pariuri sportive, dar nu joaca. Am ramas si eu uimit cand am auzit asta. Sper sa nu-si faca un obicei din asta”, a spus zambind Gabriel Crap. Ce mai este de adaugat ca suma de 5 lei pe care a luat-o cu „camata” nu a mai fost restituita. Camatarii au pornit pe urmele miresei pentru a-si recupera banii si au asigurat ca sunt decisi sa o caute chiar si in gaura de sarpe daca este cazul.

Citeste si:  Cum reactioneaza o femeie infidela prinsa in flagrant de barbatul ei – VIDEO
Comentarii
Adauga un comentariu