Magazin

Imagini inedite: Traian Basescu, la cules legume – FOTO

Publicat: 30 oct. 2013

Presedintele Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii in care este infatisat culegand legume din gradina sa, alaturi de sotie. Imaginile au fost insotite de un comentariu: „Pentru ca astazi m-am „laudat” cu mica mea gradinita de legume, va arat si cateva imagini de la sfarsitul lunii august (am folosit numai rasaduri din comert). „

Fotografiile au fost postate dupa ce Traian Basescu a declarat, ieri, la Centenarul Societatii Române a Horticultorilor, organizat la Academia de Stiinte Agricole si Silvice Gh. Ionescu-Sisesti, ca este un „mic horticultor, culegandu-si singur anumite legume.

„V-as spune ceva ce poate va fi luat ca fiind o mica aroganta. „Imi revendic dreptul de a fi un mic horticultor. Sunt trei ani de când nu am mai cumparat rosii, castraveti, ardei, ardei iute, dovlecei, pentru ca, acolo unde locuiesc, am pus cateva straturi mici, cu legumele astea si e o placere extraordinara ca dimineata, inainte de micul dejun, sa te duci sa iti iei rosiile, ardeii, sa iti faci salata de rosii. Vreau sa întelegeti ca sunt un om care apreciaza mult munca dumneavoastra si am încercat sa va imit”, a spus Basescu.
Comentarii
Adauga un comentariu