National

Imagini DRAMATICE intr-un oras din Romania: la VANATOARE DE MAIDANEZI

Publicat: 04 dec. 2013
1

Mai multi caini maidanezi au fost ucisi prin impuscare in orasul statiune de interes national Vatra Dornei. Atat conducerea Primariei Vatra Dornei, cat si politistii spun ca „sunt doar doua cazuri izolate„, scrie monitorulsv.ro.

Potrivit martorilor, cainii au fost impuscati vineri seara, dintr-o masina care se deplasa prin zona centrala a statiunii Vatra Dornei. Martorii nu au reusit sa observe numarul de inmatriculare al masinii, dar afirma ca o masina a Politiei Locale se afla la acea ora in zona stadionului din localitate si, in ciuda zgomotului provocat de arma cu care se tragea, nu au catadicsit sa mearga catre locul unde s-a petrecut macelul animalelor.

„Cainii morti au fost ridicati imediat si au ramas doar baltile si darele de sange lasate de animalele impuscate si de cele care s-au mai tarait cativa metri, in agonie. In locurile unde au aparut cetatenii alarmati de impuscaturi, criminalii au fugit si au lasat in urma animalele sangerand de moarte. Au fost omorati cainii din curtea magazinul alimentar Total, Hotel Carol, Hotel Franz Josef, Hotel Bucovina CFR, pe strada Transilvaniei, strada Mihai Eminescu, zona pietei agroalimentare si cartier Unirii”, a povestit oripilat unul dintre locuitori.

Oamenii spun ca au depus mai multe plangeri la Politia din Vatra Dornei, dar impresia generala este ca se doreste musamalizarea intregului caz.
Adauga un comentariu