Actualitate

Imagini cu ultimele opt autobuze prezentate la Palatul Culturii – FOTO

Publicat: 05 sept. 2016

Cel de-al doilea lot de autobuze noi, care au fost recent aduse la Iasi, au fost prezentate publicului iesean la Palatul Culturii. Este vorba despre cele opt autobuze, model Eurobus Diamond, care fac parte dintr-un lot total de 12 autobuze ce vor scoase pe traseu mai devreme decat au anuntat initial reprezentantii Primariei Iasi. Astfel, acestia au hotarat ca mijloacele de transport in comun sa fie puse la dispozitia calatorilor mai devreme de 15 septembrie, si vor fi scoase pe traseu inca din data de 8 septembrie, zi care coincide cu inaugurarea Cotnari Rally – Iasi 2016. Este vorba despre 4 autobuze model Isuzu Citiport si 8 autobuze model Eurobus Diamond.

Citeste si: A fost aprobat imprumutul bancar pentru achizitia de autobuze noi

„Autobuzele vor fi puse la dispozitia calatorilor pe traseul 9, ele vor inlocui tramvaiele care vor fi scoase din circulatie pe perioada desfasurarii Raliului Iasului. Vrem ca atat calatorii, cat si soferii sa se familiarizeze cu aceste mijloace de transport inainte de inceperea anului scolar”, a explicat primarul Mihai Chirica. In paralel, RATP realizeaza ultimele pregatiri si au fost stabilite rutele pe computerele de bord. Vehiculele au o lungime totala de 12 metri, cu podea joasa si aer conditionat si sunt primele vehicule ce intra in administrarea RATP pana la contractarea imprumutului BERD de 15 milioane de euro, folosit de Primarie pentru cumpararea altor 75 autobuze noi. 




Comentarii
  • domnule chirica….chiar nu va e rusine ?…exact ca si guvernantii care mai inaugureaza cu mare fast si ansamblul coral de popi vreo 5 kilometri din autostrazile Romaniei….chiar…unde-s popii sa sfinteasca cele 4 autobuze…sau 8… Rusine….

  • Sa speram ca cei din conducere nu vor mai scoate scaunele si le vor mai apropia, sa-ti fie imposibil sa stai lejer pe un scaun :). Speram sa fie asa, domnule primar

  • Cutiute de chibrit ? Sunteti sanatosi la cap ?
    Iasul este oras aglomerat, este oras universitar, doar elevii si studentii veniti la studii in Iasi insumeaza 50.000 – 60.000 persoane + 300.000 de ieseni = cel mai aglomerat oras din Romania raportat la metru patrat si persoane. Cum faceti fata aglomeratiei din Iasi cu acele cutiute de chibrituri ?

Adauga un comentariu