Magazin

IMAGINI cu adevarat SOCANTE! Copii POSEDATI intr-o scoala: „Aici e mana Diavolului”

Publicat: 20 nov. 2014
1
Imagini socante, filmate de un lucrator umanitar la o scoala primara. Mai multi copii au inceput, din senin, sa se comporte nefiresc, in timpul orelor, scotand tipete infioratoare si contorsionandu-se in cele mai groaznice moduri.
Dascalii au incercat sa-i linisteasca, insa fara succes. Parintii au fost chemati de urgenta la scoala, medicii, autoritatile locale, dar si preotii de la o biserica din apropiere. Pentru ca nu s-au linistit, cu toate eforturile oamenilor de a-i calma, copiii au fost mutati intr-un singur loc, pentru a putea fi supravegheati. 

Citeste si: Cum recunosti o persoana POSEDATA

Pentru ca nu puteau fi linistiti sub nicio forma, nici de parinti si nici de medici, dascalii au considerat ca este necesara interventia preotilor. „Aici e mana Diavolului”, au exclamat oamenii, concluzionand ca micutii sunt posedati de spirite rele. Unul dintre preoti a inceput o slujba de exorcizare, moment in care unul dintre copiii care isi pierduse constiinta s-a ridicat inexplicabil si a luat-o la fuga. 
Imediat, gloata s-a mobilizat si a trecut la urmarirea fugarului. Copilul a fost prins si adus inapoi in scoala, unde preotii au continuat procesul de exorcizare, fiind convinsi de prezenta unui spirit malefic, care intrase in corpurile copiilor. Evenimentul a avut loc in Africa, insa locatia exacta nu se cunoaste.
Sursa: jurnalul.ro Adauga un comentariu