Magazin

Imaginea zilei vine din Ungaria: „M-am simtit pe un taram magic”

Publicat: 04 ian. 2015
1

Un fotograf maghiar pe nume Gabor Dvornik, care locuieste la mica distanta de paradisul natural din Sződliget, Ungaria, a realizat o fotografie care pare un desen dintr-o carte de povesti. „Acest lac mic face parte din viata mea”, a declarat autorul pozei, care a atras laudele celor de la National Geographic.

„Vin aici in fiecare luna sau chiar saptamanal, pentru a realiza fotografii. Aerul este cu totul special in fiecare anotimp, dar o zi cetoasa ca aceasta este foarte rara, din cauza vantului, care bate deasupra raului Duna din apropiere”, a povestit Gabor Dvornik.

Dvornik a dormit doar trei ore pentru a fotografia cadrul perfect. „Atmosfera a fost sobra, solemna”, a precizat fotograful. „M-am simtit ca intr-o poveste, pe un taram magic. Am fost atat de uimit, incat am realizat peste 500 de fotografii si am ocolit lacul de doua sau trei ori”.

Fotografia lui Gabor Dvornik a fost postata pe site-ul National Geographic Your Shot, unde utilizatorii pot pune imagini si au ocazia sa cunoasca fotografi din toate colturile lumii. 
Adauga un comentariu