Magazin

Imaginea cu care Loredana Chivu INCINGE IMAGINATIA BARBATILOR – FOTO

Publicat: 26 mart. 2013
1

Fosta asistenta a lui Dan Capatos, Loredana Chivu, este singura acum si pentru a incita imaginatia barbatilor, ea pozeaza in tot felul de ipostaze sexy.

Imbracata intr-o bustiera roz si in chilotei de dantela in aceeasi culoare, Loredana Chivu s-a fotogarfiat in budoarul ei, unde coloristica este una de papusa Barbie.

Pozele sexy postate de ea pe internet au scopul sa demonstreze cat de incitanta este ea noaptea. „Nu sunt sexy pentru cineva anume. Imi place sa arat bine pentru mine, nu pentru ceilalti. Eu asa dorm imbracata. Sunt sexy in fiecare noapte”, a declarat ea pentru „Acces Direct”.

Si pentru a deveni si mai provocatoare, manechinul vrea sa-si mareasca din nou bustul in viitorul apropiat, aceasta fiind cea de-a treia operatie estetica suferita de starleta.

De curand, Loredana Chivu a fost vazuta conducand un bolid cu multi cai putere. Si cum carcotasii s-au grabit sa fabrice povesti despre provenienta masinii, Loredana Chivu a tinut sa le inchida tuturor gura.

„Nu am primit-o, mi-am cumparat-o singura. Daca as fi primit-o de la cineva, as fi recunoscut, nu era un secret. Am tot ce imi doresc, nu am de ce sa imi doresc mai mult decat atat. Am inceput primavara cu dreptul”, a afirmat ea pentru „Acces Direct”, la inceputul acestei luni.
Adauga un comentariu