National

Ilie Sarbu, despre acuzatiile DNA: Sunt prudent, mai ales in perioada asta

Publicat: 20 oct. 2014
1

Sarbu a sustinut ca el a fost „doar mentionat de terte persoane” in dosarul de la DNA legat de retrocedari.

„Influenta politica, daca am folosit-o, lucrul asta nu s-a vazut. Stiti bine ca de fapt nu s-a pus posesie, au fost doua hotarari ale doua Curti de apel, nimeni nu le-a aplicat, dar asta e problema instantelor sa decida (…) N-am nicio emotie, fiindca nu am cum sa fiu implicat pana la urma in acest caz si isi vor da seama.

Citeste si Ilie Sarbu, despre ipoteza de a fi ofiter SIE in rezerva: „Daca am fost coleg cu Basescu,

Cum isi vor da seama? Din ceea ce spune domnul Hrebenciuc, din ceea ce spune domnul Craciunescu, ca ei sunt de fapt cheia problemei. Daca domnul Hrebenciuc spune «Da, dom’le, am discutat cu Sarbu». Nu a discutat. Daca domnul Craciunescu spune «Da, Sarbu a venit si mi-a spus, au facut…». Nu am facut lucrul asta. Nu fac lucrul asta. Sunt prudent, mai ales in perioada asta. Va dati seama cat de prudent am fost. Si totusi am aparut, nu fac niciun repros nimanui, asa-i viata”, a spus liderul senatorilor PSD.

Citeste si REACTIA ministrului Mediului, ATTILA KORODI, dupa ce numele lui apare in DOSARUL

El a sustinut ca nu a vorbit nimeni cu el despre cele invocate in dosar, potrivit mediafax.ro.
Comentarii
  • Cam tarziu tataie! Ai scapat pe ginerica de cei incomozi, gen Guzganu rozaliu (Hrebe) sau Mos Manivela (Mitrea), acu’ l-ai agatat de gard si pe Sova care-i nesatul si vrea sefia suprema, dar, nu se stie pe la ce pagina din alea peste 7500 ale dosarului te agagta si pe tine!

  • Acesti nesimtiti ne distrug viitorul, viata, le refuza copiilor nostri dreptul de a trai demn in tara in care s- au nascut ! Progeniturile lor maninca bio si eco, traiesc in tari civilizate, au tot ce- si doresc ! Doamne, numai tu- i mai poti opri !

Adauga un comentariu