Actualitate

Iesenii reclama conditiile de transport Unistil: „Circulam ca sardelele in autobuze”

Publicat: 21 sept. 2015
1

In ultima perioada, la oficiile pentru protectia consumatorilor au fost depuse numeroase reclamatii ale iesenilor care folosesc serviciile firmei de transport public Unistil. Calatorii reclama atat timpii de asteptare in statii, cat si conditiile de transport, oamenii fiind inghesuiti in autobuze. „Este inadmisibil ce se intampla la firma Sc Unistil Srl. Circulam ca sardelele in autobuze pe traseul 44, stam in statii extrem de mult si la fiecare sesizare facuta catre ei, fie nu primim raspuns, fie, daca insisti, primesti raspuns, insa mereu raspunsuri in care ei niciodata nu sunt vinovati, mereu e de vina ba traficul, ba conditiile meteo, ba probleme tehnice”, spune ieseanul Lucian Hodlea.

Citeste si: O firma privata de transport se face iar de rusine: situatii inedite pentru calatori – FOTO

Iesenii sustin ca, desi s-au facut numeroase sesizari cu privire la aceste aspecte in ultimii ani, nimeni nu a luat masuri, iar flota de autobuze a Unistil nu a fost reinoita, asa cum au anuntat in trecut reprezentantii firmei private. „E cazul sa schimbam radical situatia si indiferent de raspunsuri, Primaria Iasi are o parte din vina si daca mai tolereaza nesimtirea de la Unistil, se face la fel de raspunzatoare. Ce Iasi capitala culturala europeana? Despre ce vorbim, cand nu suntem capabili sa avem un transport in comun civilizat? Chiar daca Unistil este o societate privata, functioneaza cu girul si aprobarea Primariei Iasi”, mai spune Lucian Hodlea. Un alt iesean care obisnuieste sa calatoreasca cu autobuzul de pe traseul 112, operat de Unistil, satul sa se ingramadeasca printre ceilalti calatori atunci cand urca si coboara din mijlocul de transport, a reclamat faptul ca se foloseste o singura usa a autobuzului, desi trebuie folosite toate usile.
Comentarii
  • pt mine de cand s-a reluat circulatia cu tramvaiul 11 e o mare usurare ca nu mai trebuie sa folosesc ruta 121 a celor de la unistil. niste infecti din toate punctele de vedere.

  • Draga lucica.Pentru permis de conducere ai nevoie,obligatoriu,de patru clase.Mira-m-as.Dupa aia iti iei o dacie care costa mai putin decat abonamentul la autobuz.

  • am si eu o intrebare. de ce acesti oameni nu fac si reclamatii la Protectia consumatorului, DSP, Politie si alte institutii care ar trebui sa actionezi impotriva acestora borfasi de la UNISTIL si a RATP pentru ca pun viata in pericol, dar si ca pentru pretul si monomopolul detinut isi bat joc de oameni si le pun viata in pericol. De ce se acopera si este tolerata aceasta mizerie ? De ce nu face nimeni nimic si continua asa de ani de zile ? Vine iarna in citeva saptamini ….

  • Daca nu eram un orsa de 2 lei cu oameni incapabili de nimic, ieri cind s-a lansat cu tam-tam IASI -capitala culturala europeana, iesea cineva din presa ori alti protestatari si arata acestor nemernici care se cred conducatori adevarata realitate din oras, mizeria ce domina si convinsi ca acest lucru inseamna inclutura si subcivilizatie, air ca actiuena lor este ridicola. Ori in lipsa, si-au facut de cap delirind tot felul de rpetentii ca siintem un oras si nu mai stiu ce, in fapt nu sintem decit un oras lipsit de minimale elemente de civilizatie, cu autoritati care sfideaza cetateanul. Analizati Politia, spatiile verzi (zilnic, ciorile din Copou sint o rusine pe acest oras), spitalele pline de ciini maidanezi, soferii de la trasnportul local, fucntionarii etc.

  • Daca nu eram un oras de 2 lei cu oameni incapabili de nimic, ieri cind s-a lansat cu tam-tam IASI -capitala culturala europeana, iesea cineva din presa ori alti protestatari si arata acestor nemernici care se cred conducatori adevarata realitate din oras, mizeria ce domina si convinsi ca acest lucru inseamna incultura si subcivilizatie, iar ca actiunea lor este ridicola. Ori in lipsa, si-au facut de cap delirind tot felul de pretentii ca sintem un oras si nu mai stiu ce, in fapt nu sintem decit un oras lipsit de minimale elemente de civilizatie, cu autoritati care sfideaza cetateanul. Analizati Politia, spatiile verzi (zilnic, ciorile din Copou sint o rusine pe acest oras), spitalele pline de ciini maidanezi, soferii de la transportul in comun.

  • vom induta mult si bine pe acest nesimtit ,recte puscasu,patronul de la unistil.autobuze si microbuze infecte,cu zeci de improvizatii,dat itp se face cu spaga cuvenita la vecinii de la ratp! acest puscasu are un sprijin solid de isi bate joc de un oras intreg,angajati cu contract de munca doar pt 2 ore ca sa nu plateasca taxe si impozite,salarii de mizerie,mecanici auto si electrician auto fara calificare si atestat profesional!!!

Adauga un comentariu