Local

Iesenii prefera firmele de curatenie in perioada sarbatorilor

Publicat: 01 ian. 2014
1

Firmele de curatenie din Iasi au fost asaltate de clienti in aceasta perioada. Numarul celor care apeleaza la serviciile de curatenie ale firmelor din Iasi a crescut in preajma sarbatorilor. Cele mai multe cereri au fost de la persoanele fizice care au plecat in concedii de Craciun si Revelion sau de la proprietarii apartamentelor care au avut musafiri si nu au avut timp sa pregateasca locuintele.
Majoritatea clientilor sunt din categoria celor care pleaca in vacante in aceasta perioada. Astfel, acestia au solicitat ajutorul specialistilor in curatenie de cele mai multe ori cu doar o zi inainte de Craciun sau de Revelion.
„Am avut clienti in aceasta perioada. O parte dintre ei au cerut sa le facem curatenie in toate camerele din locuinta pentru ca aveau musafiri care i-au anuntat cu o zi inainte de Craciun sau de Revelion ca vin in vizita. Am fost nevoiti sa lucram in plus ca am avut cereri foarte multe din partea clientilor”, a spus reprezentantul unei firme de curatenii din Iasi.
O sedinta de curatenie dureaza 3 ore sau de dimineata pana seara, in functie de suprafata, cum se prezinta locuinta si cat de murdara este aceasta. Pretul variaza intre 200 si 300 lei si se bazeaza pe aceleasi criterii. Reprezentantii firmelor de curatenie sustin ca multi dintre clienti sunt fideli, de aceea programul lor este facut cu un an inainte de sarbatori.
„Noi avem constant clienti, cei mai multi fiind persoane fizice. In general, cei care au nevoie de serviciile noastre fac curatenie generala chiar si de patru ori pe an. Iarna insa este o perioada aglomerata si se observa o crestere a numarului de solicitari din partea iesenilor”, a spus reprezentantul firmei EverClean. 
Comentarii
Adauga un comentariu