Eveniment-Social

Iesenii pica pe capete la examenul de conducere

Publicat: 14 ian. 2014
1

Judetul Iasi a inregistrat un procent extrem de mic de promovabilitate printre cei care au sustinut examenul de conducere. Anul trecut, la nivelul judetului Iasi, peste 30.000 de persoane s-au inscris la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor pentru a da examen auto. Dintre acestea, doar 7.500 de persoane au reusit sa treaca atat de proba teoretica, cat si de cea practica, procentul fiind de doar 24,1 la suta. Dintre cei care au trecut examenul, 6.064 au obtinut carnetul la amatori, iar restul si-au ridicat carnetele pentru categoriile ce includ camioane, TIR-uri sau autobuze.

„Un numar de 31.276 de persoane a sustinut examenul pentru obtinerea unui permis de conducere, dintre care 28.398 la nivel de amatori si 2.878 la nivel profesionist. Doar 7.538 de persoane au obtinut astfel carnetul de conducere. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a emis alte 21.874 permise ce au fost tiparite si 14.336 permise au fost preschimbate in decursul anului precedent. Dintre cei care au dat examenul in 2013 a rezultat un total de 23.738 de candidati declarati respinsi. Dintre acestia, 11.906 candidati au picat la proba teoretica, iar 11.832 de persoane au cazut la proba traseului”, a precizat Marian Serbescu, directorul de cancelarie al prefectului.
Comentarii
  • Examinatorii aia sunt niste excroci ordinari x( vor numai bani .. Am dat de doua ori traseu de doua ori s.a uitat urat si m.a picat fara sa gresesc nimic..CIOBANU , FRIJ x( x( Ceii mai nenorociti din iasii Saraciile dracu X( cautati numai mita.. SUGETI PULAAA FRAIERILOR CIOBANU & FRIJ

  • Man :”425304 idiotilor | 15-01-2014 09″ — Chiar daca esti analfabet ,ai tu ceva in capatana ,dar nu este de ajuns ! — Sunt instr. intre instr. si ,examinatori intre examinatori . Sunt mai multi oameni de calitate decat lichele in randul examinatorilor [ o fi vreo unu doi ( lichelele , se cunosc dupa fata )!].Instr. ,sunt multi si prosti , semianalfabeti si fara experienta .” Prosti ,da multi „(L.)

  • da nu-si face nimeni curaj sa le infinga un cutit in gat ?frij,ciobanu,zacornea si iftimie…sa de-a DUMNEZEU sa le ia foc casa si sa moara in accident….niste nenorociti spagari…DNA trezirea

    • Da nu-ti da Dumnezeu tie prapaditule? Lasa sa-i pice futu-ti mortii tai de rapan, sa invete sa conduca, ca e plin de idioti si de smecheri, toti „soferi”. Dupa o calca pe ma-ta pe trecere, sa mai ragi atunci canalie.

  • Da de ce nu ai luat examenul, nu ai putut sa copii???examinatorii nu au cumsa te pice daca stii sa conduci, adica sa respecti cele mai elementare reguli de circulatie!
    Daca esti capabil nu conteaza cu cine dai examen, numai prosii dau vina pe examinator!

  • MERGETI CA ABABEI CA VAD CA EL CONDUCE DE 3 ANI FARA PERMIS LA PRINS POLITIA IA FACUT DOSAR E LIBER CONDUCE IL DOARE LA **** ASHA CA DEGIABA FACETI SCOALA DE SOFERI:)))TRAIASCA POLITIA ROMANA CEI CARE VOR SA AIBA CARNET NU AU SI CEI CARE AI DOARE IN **** MERG CA IN VESTUL SALBATIC CU SPAGA LA EI:))

Adauga un comentariu