Eveniment-Social

Iesenii invata despre geometria iubirii la BiblioZen

Publicat: 11 mai 2015
1
Sambata, 23 mai, de la ora 11:00, in Sala de Lectura a Bibliotecii Judetene „Gheorghe AsachiIasi are loc a sasea intalnire din cadrul proiectului BiblioZen, eveniment ajuns la cea de-a doua editie. Tema abordata este intitulata „Geometria iubirii: de ce Ea?, de ce El?” si va fi sustinuta de conf. univ dr. Georgiana Corcaci. Participarea este gratuita. Pentru inscriere poate fi completat formularul online, de pe site-ul bibliotecii.
„In geometria misterului si a nebanuitului se da linia vietii, ca interval deschis, nemarginit, de la punctul Ea, la punctul El, unde punctul central este Indragostirea. Va invit asadar sa depanam impreuna povesti despre iubire, sa descoperim ludic si creativ de ce este Ea, de ce este El, sa intelegem ce ne diferentiaza si ce ne apropie, argumentand raspunsurile cu mintea, explorand stiintific, cu sufletul, lasandu-ne sinele sa zboare sferic pe geometria iubirii”, spune conf. univ dr. Georgiana Corcaci.
conf. univ dr. Georgiana Corcaci este psiholog si are experienta semnificativa in Life Coaching si Potential Coaching, in resurse umane si psihologie manageriala, este director al Centrului de Resurse Umane, expert si consultant in proiecte cu finantare europeana, coordonator al Programului Umanitar „Ajutati-ne sa-i ajutam”. A publicat carti cu relevanta in domeniul psihologiei manageriale si articole stiintifice de referinta, cotate in baze de date internationale. Are un doctorat in psihologie si un post-doctorat in domeniul Managementului cercetarii avansate cu relevanta in psihiatria medico-legala.
„Atelierele de informare din cadrul Proiectului BiblioZen vin cu o paleta larga de idei si subiecte interesante care aduc publicul intr-o stare de constientizare si intelegere a unor mecanisme de evolutie psihologica si spirituala. Aici participantii invata sa nu mai alimenteze credintele limitative proprii si gandirea distructiva si sa inlocuiasca tendintele negative fata de provocarile vietii cu o atitudine deschisa, congruent nevoilor lor, realista si eficienta, prin care isi pot imbunatati adaptabilitatea la viata. Cred cu tarie ca desfasurarea unui astfel de proiect poate adduce mari beneficii atat la nivel individual cat si la nivel social, tinand cont ca participantii isi pot obtine instrumente de transformare reala si autentica de la adevarati cunoscatori si specialisti in domeniu. In cadrul celui de-al saselea atelier, din 23 mai anul curent, suntem onorati sa ne alaturam unei mari valori iesene, distinsa doamna Georgiana Corcaci”, a spus psihologul Luminita Dana Leonte. Evenimentul este organizat de Asociatia „Omnocon”, in colaborare cu Biblioteca Judeteana.Adauga un comentariu