Eveniment-Social

Iesenii dintr-un cartier de lux traiesc clipe de groaza dintr-un motiv incredibil – FOTO

Publicat: 09 iul. 2013

@ Dupa ploile din ultimele zile, strada lor s-a transformat intr-un veritabil peisaj cu diferite cratere care, pe alocuri, ating si 1 metru adancime @ Proprietarii isi lasa autoturismele pe unde apuca. Niciunul dintre acestia nu se incumeta sa mearga cu masina pe aceasta strada

Iesenii care locuiesc pe strada Plopii fara sot, incepand de la numarul 40, au ajuns in pragul disperarii. Dupa ploile din ultimele zile, strada lor s-a transformat intr-un veritabil peisaj cu diferite cratere care, pe alocuri, ating si 1 metru adancime. Drumul de acces spre casele din zona poate fi inclus acum in circuitul Moldovei pentru off-road. Proprietarii isi lasa autoturismele pe unde apuca. Niciunul dintre acestia nu se incumeta sa mearga cu masina pe aceasta strada. „Sunt deja trei zile de cand las masina la capatul dinspre soseaua Bucium. Ce pot face? Sa-mi stric masca autoturismului, sa sparg baia de ulei? Oricum, cred ca autoturismul ar ramane suspendat”, a declarat Sorina Simonescu, una din persoanele care locuiesc pe strada respectiva. Putin mai jos de casa ei locuieste familia Cuza, a carui autoturism nu a mai iesit din curte de la sfarsitul ploilor. „Nu are pe unde sa iasa. Si nu cred ca vor reusi in curand”, a explicat Sorina Simonescu. Alte patru proprietati s-au trezit in fata portii de acces cu un crater adanc sapat de ploi. Primarul Nichita a „uitat” de ceea ce se numeste reabilitarea strazilor, altele decat cele din centru. Pentru edilul Iasului, municipiul se rezuma la drumurile de acces din jurul institutiei in care isi petrece cele cateva ore de munca, atunci cand nu este plecat la Bucuresti. „Nu este prima data cand avem astfel de probleme. Am fost si anii trecuti la primar si degeaba”, s-a plans Vasile Vrabie, un alt iesean de pe strada Plopii fara sot. Si stradela Bucium arata ca dupa razboi. Gropile si santurile lasate de puhoaie au facut-o impracticabila. „Ca sa ajungem la soseaua Bucium, trebuie sa ocolim aproape 1 km. Este ceva de groaza”, a sustinut Sorina Simonescu. De parca nu s-ar afla in Iasi, oras pe care primarul il vede capitala culturala europeana, strada Plopii fara sot a fost asfaltata doar pe jumatate. Stradela Bucium nu a vazut niciodata asfalt. Alte patru stradute din zona impartasesc aceeasi soarta. „Platim impozite de parca am locui in centrul Iasului. Canalizarea a fost facuta pe cheltuiala celor care locuiesc aici. La fel si extinderea retelei de apa potabila. Ar fi cazul ca primarul sa afle ca si noi avem dreptul de vot”, a punctat Sorina Simonescu. In planul de reabilitare a strazilor din Iasi nu apare niciuna din strazile din zona amintita. Dar anul 2014 este an electoral. Si, intr-un astfel de an, se pot intampla miracole.
Comentarii
  • DAR ALEEA CU CIRESI -POPAS PACURARI CIND O FACETI DOMNILOR????
    NOI NU PLATIM IMPOZITE SI TAXE? BATAIE DE JOC SE RUP MASINILE IN DOUA,RUSINE PRIMAR DIN VALEA LUPULUI!!!!TE-AI LAUDAT SI TE-AI DAT MARE SITARE CA FACI DRUMUL,EI ,CUM RAMINE????

  • ATI UITAT,USL IUBESTE IASUL…..ASTEPTATI URMTOARELE ALEGERI SAU CINE STIE PESTE VREO 12-16 ANI. ACEST PRIMAR IUBESTE IASUL PE UNDE TRECE EL SA NU-SI ZDRUNCINE OULE DIN CAUZA GROPILOR,RESTUL DUMNEZEU CU MILA….

  • IN VALEA LUPULUI ASTEPTAM ASFALTAREA CEL PUTIN A STRAZILOR PRINCIPALE IN ACEASTA VARA.E MAI MARE RUSINEA CU ASA DRUMURI INTR-UN CARTIER REZIDENTIAL…..TOTUL E DOAR GROPI….SANTURI…CANALE SI RAMPE….PRAF SI MIZERIE PE DRUMURI INGUSTE CU SEMNE OBLIGATORIU LA DREAPTA SI NATARAI CARE IES IN SENS CONTRAR….CE POLITIE?CINE SA-I SANCTIONEZE.

Adauga un comentariu