Local

Iesenii de rind nu pot vinde ciori si ciini

Publicat: 17 feb. 1999
1

Iesenii nu pot vinde primariei ciini vagabonzi sau ciori moarte deoarece nu sint autorizati sa efectueze actiuni de combatere a acestor daunatori. Directorul tehnic al municipalitatii, Radu Onofrei, a declarat ca actiunea de stirpire a ciorilor si ciinilor va avea loc organizat si va fi efectuata de firme specializate.

„La aceste actiuni vor participa echipe specializate, insotite de medici veterinari si experti. Nu rezolvam problema celor 2000 de ciini vagabonzi, daca iesenii vin cu un ciine-doi la Primarie pentru ca sa-l vinda. La actiuni se vor folosi si substante toxice, asa incit nu recomandam iesenilor sa se apuce de ciori sau ciini”, a spus Onofrei.

Reamintim ca in urma cu aproximativ o luna, Primaria a lansat un apel catre firmele specializate in combaterea daunatorilor, solicitindu-le ajutorul pentru inlaturarea ciinilor vagabonzi si a ciorilor. Receptivi la apel, citiva ieseni au cerut informatii cu privire la posibilitatea prestarii acestei activitati de catre persoane fizice, dar au fost refuzati.

Tags:Adauga un comentariu