Sport

Iesenii de la CSMS au comis-o si in Liga I de futsal

Publicat: 01 dec. 2013
1

Dupa necazul iesenilor de pe stadionul de fotbal din Dealul Copoului (CSMS-CF Braila 1-2), majoritatea spectatorilor au trecut strada si au ajuns sâmbata în Sala LPS, pentru a urmari meciul de futsal dintre CSMS Iasi si Sportis Targoviste, din cadrul rundei cu nr. 12 din Liga I. Astfel, cu tribunele arhipline, Sala LPS Iasi a gazduit un meci extrem de spectaculos si cu multe rasturnari de scor. Pana la urma insa, Sportis Targoviste a invins la Iasi cu scorul de 7-5.

Nimeni nu se gândea totusi ca iesenii pot pierde partida de pe teren propriu în fata penultimei clasate, mai ales ca din lotul studentilor moldoveni faceau parte internationalii Liviu Ruxandari si Radu Pisica, iar pe banca tehnica a gazdelor se afla Nelu Stancea, nimeni altul decât selectionerul nationalelor României de fotbal în sala, la seniori si tineret.

De “Sfântul Andrei”, atacantul Andrei Despan a salvat cât de cât aparentele în tabara ieseana cu cele trei goluri marcate în poarta celor de la Sportis Târgoviste, numai ca acestea nu au fost suficiente pentru ca CSMS Iasi sa obtina o victorie normala, în fata unei formatii mai slab cotate, dar care s-a întrecut pe sine si a reusit o victorie extrem de surprinzatoare în deplasare, cu scorul de 7-5. Au mai punctat pentru CSMS Catarama si Pricop.
De mentionat ca ieseanul Sebastian Carare a ratat un penalty de la 10 metri în minutul 20, când sutul acestuia a nimerit bara portii adverse.
Dupa acest esec, CSMS a ajuns pe locul 6 in Liga I de futsal. Etapa viitoare, ultima din acest an, iesenii joaca in deplasare, pe 10 decembrie, cu Autobergamo Fiat Deva.

CSMS Iasi: Marius Chiriac – Sebastian Carare (capitan), Narcis Catarama, Radu Pisica, Radu Gutu. Au mai jucat: Mihai Tatar, Ioan Grigoras – Andrei Despan, Lucian Cojocariu, Liviu Ruxandari, Valentin Pricop, Vlasian Chelcu, Andrei Aparaschivei. Antrenori: Nelu Stancea (A 1) si Florin Nichifor (A 2).
Adauga un comentariu