Sport

Iesenii au fost la cativa pasi de o mare surpriza in Ardeal

Publicat: 09 dec. 2013
1

Fotbalistii de la CSMS Iasi au fost la un pas sa produca surpriza in liga I de futsal. In etapa a 13-a din prima liga, formatia Autobergamo Fiat Deva a invins-o pe CSMS Iasi cu scorul de 7-4 (1-2). Într-un joc aprig disputat, iesenii au condus la un moment dat cu 3-1 pe tabela de marcaj, dar au capotat spre finalul disputei în fata “nationalei României” putem spune, deoarece 4 jucatori din primul “5” al gazdelor fac parte din lotul tricolor, ei fiind fratii Florin si Cristian Matei, Robert Lupu si portarul Vlad Iancu.

Evolutia scorului a fost urmatoarea: 0-1 (Andrei Despan), 1-1 (Florin Matei), 1-2 (Radu Pisica), 1-3 (Radu Pisica), 2-3 (Cristian Matei), 3-3 (Florin Matei), apoi ieseanul Dragos Baciu (revenit la CSMS) a primit direct cartonasul rosu si a fost eliminat, 4-3 (Alin Paul), 5-3 (Florin Matei), 5-4 (Andrei Despan), 6-4 (Cristian Matei), 7-4 (Cristian Matei).

CSMS Iasi a evoluat în urmatoarea alcatuire: Marius Chiriac – Radu Pisica, Dragos Baciu, Radu Gutu, Narcis Catarama, apoi Ioan Grigoras (capitan de echipa) – Sebastian Carare, Andrei Despan, Lucian Cojocariu, Valentin Pricop, Vlasian Chelcu, Andrei Aparaschivei. Antrenori: Nelu Stancea (A 1) si Florin Nichifor (A 2). Delegat: Stefan Tudorache.

De la CSMS Iasi au lipsit portarul Mihai Tatar (accidentat) si internationalul Liviu Ruxandari (care a acuzat o stare gripala si nu a putut face deplasarea la Deva).

Acesta a fost ultimul meci al anului, CSMS clasandu-se pe locul 6 in clasament (din 11 formatii), cu un total de 12 puncte acumulate in cele 13 runde scurse de la startul sezonului. Reluarea campionatului este programata pentru data de 9 februarie 2014.
Adauga un comentariu