Local

Iesenii au format din nou cozi imense, ieri, la Finante

Publicat: 08 mai 2015
1

Desi reprezentantii Fiscului iesean au anuntat joi faptul ca operatorii economici din judet si municipiu nu sunt obligati sa se prezinte personal la organul fiscal, iesenii s-au ingramadit din nou la sediul Finantelor pentru a depune notificarea privind constituirea registrului de bani personali, dar si alte documente pentru persoane fizice si nu numai. Notificarea respectiva a putut fi trimisa la Finante prin posta, fax sau e-mail, cu conditia pastrarii dovezii expedierii acesteia si nu a fost necesara prezentarea registrului cu ocazia notificarii.

Iesenii nu au tinut cont de recomandarile reprezentantilor organului fiscal si au preferat sa depuna documentele in mod personal. „Nu am avut in aceste zile acces la internet si decat sa merg la posta mi s-a parut mai comod sa vin personal. Nu e ca si cum as face acest lucru in fiecare zi”, a declarat o persoana care statea la coada de aproximativ 15 minute. Ieri, la ora 14:00, a fost termenul limita pana cand operatorii economici au putut depune notificarea privind constituirea registrului de bani personali.
Comentarii
  • Asa e moldoveanul nostru,pana nu sta el la coada nu se simte bine.Ce e aia era electronicii,ce e ala online…La rand nene,la buluceala…

Adauga un comentariu