Sport

Ieseanul Sorin Babii a fost ales in conducerea Comitetului Olimpic Roman

Publicat: 28 feb. 2013
1

Pentru prima data in istorie, judetul Iasi va avea un reprezentant in conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). Sorin Babii, directorul sportiv al CS Omega Tehnoton Iasi, a fost ales in Biroul Executiv al COSR.

Sorin Babii activeaza ca sportiv, antrenor si director sportiv la CS Omega Tehnoton din anul 1999. In intreaga sa cariera, Babii a participat la sase editii ale Olimpiadei, trecandu-si in cont doua medalii: una de aur si una de bronz. Sorin Babii a fost adus la Iasi de omul de afaceri Maricel Popa, fondatorul si finantatorul CS Omega Tehnoton.

„Este o performanta unica in istoria Iasului sa avem un reprezentant in conducerea COSR. Iata ca dupa ce a doborat atatea recorduri, inclusiv de participare la Olimpiada, dupa ce a facut istorie pentru Iasi ca sportiv si antrenor, Sorin reuseste acum sa mai doboare o bariera, sa acceada in forul suprem de conducere a sportului romanesc. Il felicit, ma bucur pentru el si sunt convins ca va putea sustine la fel de mult, daca nu si mai mult, intreg sportul iesean. Oricum, noi ne laudam cu el, pentru ca este un om care merita toata admiratia. Nu se stiu inca atributiile lui, dar din cate se pare se va ocupa de pregatirea loturilor sportive”, a declarat Maricel Popa, presedintele CS Omega Tehnoton Iasi.
Adauga un comentariu