Sport

Ieseanul Razvan Aghion a castigat turneul de dublu de la Cupa Palmira Sibiu

Publicat: 09 aug. 2016
1

Timp de trei zile, la Sibiu a avut loc Cupa Pamira la tenis juvenil, din cadrul Circuitului National FRT – Under 14 ani.
Printre competitori s-a aflat si talentatul Razvan Aghion, de la CS CFR Iasi, care a câstigat proba de dublu alaturi de Alexandru Stupar (CSM Sibiu) si a fost finalist în proba de simplu.

În proba de simplu, sub îndrumarea mamei si antrenoarei iesene Raluca Aghion, tânarul Razvan Aghion (doar 12 ani si 9 luni, favoritul nr. 2 al turneului) a înregistrat urmatoarele rezultate: 4-6, 6-1, 6-4 cu Ioan Filip (CSM Sibiu), 6-3, 6-4 cu Paul Sarmasan (CS Universitar Tg. Mures), iar în finala a fost 2-6, 0-6 în fata câstigatorului Robert Ioan Napau (13 ani si 3 luni, de la CS Mova Alba Iulia).

În proba de dublu masculin, în cadrul turneului final de patru, perechea Razvan Aghion / Alexandru Stupar a reusit 3 victorii din tot atâtea posibile, câstigând trofeul pus în joc. Rezultatele au fost urmatoarele: 4-6,7-5 s10-8t cu Ioan Filip / Radu Popovici (locul 2); 7-6 (5), 4-6 s10-4t cu Paul Sarmasan / Robert Ioan Napau (locul 3) si 6-0, 6-1 cu Luca Accomando / Rares Rahaian (locul 4).

De mentionat ca, la festivitatea de premiere, Razvan Aghion s-a fotografiat alaturi de Prima Doamna a României, prof. Carmen Iohannis, o practicanta a tenisului de câmp, pe arenele din Sibiu.

La sfârsitul acestei saptamâni, Razvan Aghion va pleca în Belgia, pentru a participa la trei turnee de tenis (U 14), unul la Nivelles si doua la Brüxelles.
Adauga un comentariu