Sport

Ieseanul Bogdan Apostol a castigat inca un turneu ITF

Publicat: 04 mai 2014
1

Turneul ITF de la Medias a consemnat sâmbata o dubla victorie a ieseanul Bogdan Ionut Apostol (18 ani), legitimat în prezent la CSM Pascani, care a câstigat probele de simplu si dublu (alaturi de Nicolae Frunza – 16 ani). In finala de la simplu, Bogdan l-a invins pe Nicolae Frunza, cu 6-2,6-4. Cei doi au facut pereche la dublu si au castigat marea finala, tot cu scorul de 6-2, 6-4, in fata dublului Bogdan Bobrov / Boris Pokotilov (Rusia).

Citeste si: Ieseanul Bogdan Ionut Apostol a dat lovitura la Chisinau

De astazi, Bogdan Ionut Apostol va fi prezent la Bucuresti, la Campionatele Nationale Individuale de Vara, la categoria 18 ani, unde va trebui sa-si apere titlurile cucerite în editia anterioara, la simplu si dublu (alaturi tot de Nicu Frunza, legitimat la Tenis Club Fibex Câmpina).

Citeste si: Ieseanul Bogdan Apostol a devenit campion national la tenis

Primii favoriti la turneul din Capitala, din mai 2014, sunt Nicolae Frunza (cap de serie nr. 1), Bogdan-Ionut Apostol (2), Marius Frosa (3), Andrei Patrui (4), Bogdan Borza (5), Sergiu-Ioan Bucur (6), Florin-Silviu Barbu (7), Radu Matei Lupu (8). Pe locul 10 se gaseste ieseanul Sorin Rosca, de la TC Micul As Iasi. Vor fi 23 de tenismeni promovati direct pe tabloul principal de “32”, plus 8 veniti din calificari si unul care va primi un loc de exceptie nationala acordata de catre antrenorii federali (altul decat beneficiarii de Wild-Card).
Adauga un comentariu