Eveniment-Social

Ieseanca accidentata dupa ce a coborat din microbuz a murit

Publicat: 25 oct. 2016
1
Medicii de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi au facut tot ce se putea pentru a salva viata unei femei din Iasi, victima unui accident rutier. Leziunile suferite in urma accidentului au fost deosebit de grave, femeia de 60 ani fiind adusa la spital in coma de gradul trei.

„Decesul a survenit pe fondul unor tulburari mari de coagulare. Pacienta suferea de afectiuni cardiace si urma un tratament cu anticoagulante. Inca de la internare, pacienta era in stare foarte grava, cu prognostic foarte rezervat. Pacienta avea leziuni severe la cap si torace. Traumatismele erau inoperabile la momentul internarii. Din pacate, pacienta a decedat dupa o ora de la internare”, a declarat dr. Florin Gramada, purtator de cuvant la unitatea medicala mentionata.

Accidentul a avut loc luni dupa-amiaza, in localitatea ieseana Ciurea. Femeia a coborat dintr-un microbuz si in timp ce traversa strada prin loc nepermis, soferul unui autoturism marca Dacia papuc a intrat in depasire si a izbit-o frontal. Soferul, in varsta de 56 ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Politistii au intocmit dosar penal pe numele soferului autoturismului Dacia, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, insa dupa moartea victimei, politistii vor cerceta soferul pentru ucidere din culpa.
Adauga un comentariu