Actualitate

Iesean filmat in timp ce vroia sa cumpere doi politisti de la Letcani

Publicat: 21 iul. 2014
1

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi au dispus anchetarea unui barbat care a incercat sa cumpere doi politisti de la Sectia de Politie Rurala Letcani. Este vorba de un barbat care a fost oprit in trafic de cei doi agenti de politie.

Acestia din urma cu constatat ca ieseanul nu avea permis de conducere si se afla la volanul unui autovehicul neinmatriculat. In momentul in care a inteles ca se va alege cu dosar penal, barbatul le-a promis politistilor diferite sume de bani pentru a-l ierta. „Sâmbata, 19 iulie a.c., doi agenti de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi – Sectia 8 Politie Rurala Letcani au sesizat la Linia TelVerde a Directiei Generale Anticoruptie despre faptul ca B.I., fiind surprins în trafic conducând un autovehicul neînmatriculat si fara a poseda permis de conducere, le-a promis initial suma de 100 euro, iar ulterior suma de 150 euro, cu scopul de a nu-i întocmi dosar penal pentru savârsirea celor doua infractiuni.

Imediat a fost constituita echipa operativa din lucratori ai Serviciului Judetean Anticoruptie Iasi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Iasi, care a procedat la organizarea actiunii de prindere în flagrant, B.I. fiind surprins în timp ce oferea agentilor de politie, denuntatori în cauza, suma de 150 euro în scopul aratat mai sus”, se arata intr-un comunicat de presa remis ieri de ofiterii anticoruptie ieseni. La audieri, barbatul a recunoscut totul.
Comentarii
  • Pentru asa ceva, si la doua persoane, sumele care se mai vehiculau prin ziare erau de cel putin 500 euroi. Ati uitat sa precizati si ca agentii s-au declarat jigniti de gestul barbatului… 100 euro… doar nu-s paznici comunali…

Adauga un comentariu