Actualitate

Iata unde si-au ascuns banii alesii judetului

Publicat: 11 ian. 2013
1

@ O buna parte dintre consilierii judeteni se pot lauda cu venituri consistente de pe urma firmelor pe care le patroneaza @ Cea mai mare parte a consilierilor au afaceri destul de frumoase, de pe urma carora incaseaza sume frumoase @ In unele cazuri au uitat sa le treaca in declaratiile de avere, preferand sa numeasca administrator pe altcineva

In timp ce unii nu se pot lauda cu mare lucru, alti consilieri au afaceri de milioane in spate. Alesii judetului au declarat in ultimul timp venituri destul de frumoase de pe urma societatilor pe care le patroneaza, dar si din alte servicii prestate. De exemplu, consilierul judetean PP-DD Alin Aivanoaie este administratorul unei societati specializate pe servicii medicale, Sivomed SRL, dar si directorul unei firme de paza, GIP EST. Daca prima societate a avut activitatea suspendata inca din 2010, cu firma de paza lucrurile stau ceva mai bine, Ainavoaie declarand un beneficiu de 4.572 lei. Liberalul Adrian Caliman este administratorul Gaman Show & Events SRL Iasi, fara a declara insa si un venit. Social democratul Vasile Citea detine calitatea de administrator la firma The Red Point SA, de pe urma careia a avut un venit de 46.521 lei. Obiectivul de activitate al fimei tine de software si consultanta. Citea mai detine si functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Box Iasi, Clubul Sportiv Gladiatorul Iasi si la Asociatia pentru Promovarea Sportului. Consilierul judetean PNL Petru Dascalu este manager la societatea Gazpro, insa nu are trecut acest lucru in declaratia de avere. Consilierul PP-DD Marian Hauta detine un P.F.A., este administrator la HM Balkan Imobiliare Iasi, la HM Nord-Est Asigurari si la Radmar Petrol SRL. Consilierul PSD Mihaela Ivancia este asociat la firma Ivami Expert Consult SRL si detine alte functii in randul organizatiei PSD. Magdalena Lupu (PNL) este asociat la Omnis SRL Iasi si la Magna-Feeric SRL Iasi, insa detine si calitatea de presedinte sau membru fondar in cateva asociatii non-profit.
Social democratul Silviu Macovei este asociat al SCM Invest Serv SRL, dar si administrator al Romansk Invest SRL. Democrat-liberala Liliana Romaniuc este asociat la Salina CRW SRL Iasi, ea neavand alte afaceri dupa cum sustine in declaratia de avere. Liberalul Ciprian Rosca este actionar la Beast Computers SRL, unde detine 18 parti sociale.

Averi frumoase

Unul dintre cei mai bogati consilieri este pesedistul Cristian Stanciu. Acesta s-a ales cu un munte de bani de pe urma afacerii FEG, derulata impreuna cu deputatul Anghel Stanciu, tatal sau. Totodata, Stanciu junior este si administratorul a doua firme de proiectare, SC Geotop Constructii SRL Iasi si Metronstop SRL Iasi. Pepededistul Ioan Stoian detine calitatea de administrator la societatea Gaz- Energie SRL, in timp ce democrat-liberalul Vasile Toma detine o firma de transport persoane, Intertrans Company, dar si alte functii la asociatii de transportatori. De la firma de transport, Vasile Toma a incasat aproape 8.000 lei.
Social-democrata Paula Vornicu este administrator la trei societati comerciale iesene. A incasat bani de pe urma firmelor Danco SRL Iasi si Coninstal SRL Iasi. Firma RTP Consult SRL Iasi are activitatea suspendata.
Consilierul PP-DD Liviu Vornicu detine si el mai multe societati comerciale. Acesta are legaturi cu firmele Exquisite SRL Iasi, Global Vogh Trading SRL Iasi si Exotech SRL Iasi. Domeniul de activitate al firmelor tine de instalatii industriale.
Comentarii
 • DICOT ,DNA,ALO dormiti?
  acolo trebuie sa cautati mariile clanuri de m….i,cei care ne conduc TARA asa bine
  eii sunt cei care ne-au saracit si distrus .

 • Sa va fie rusine domnilor consilieri!…sunteti doar o masina de vot la toate manariile care le face Adomnitei si Chirila!. Sunteti orbi, surzi si fara coloana vertebrala.
  Nu uitati ca ati ajuns acolo nu pentru ca ati avea nu stiu ce merite sau calitati profesionale…ati ajuns acolo numai datorita nemultumirii populatiei fata de hotiile,minciunile si aroganta PDL. Poporul nu mai rabda, poporul nu mai tace, poporul se ridica…dupa atia ani am invatat sa nu ne nai fie frica. Sunteti o adunatura de moluste si batausi!…nu va mai suportam, vine ziua cand veti da socoteala mincinosi si hoti ce sunteti. Noi v-am votat, noi va dam jos!,,,Nu va mai suportam moncinosilor!

 • Bine zis!…noi v-am votat , noi va dam jos!…dar nu peste patru ani…acum repede sa nu mai aiba timp sa se imogateasca acesti nesimtiti! Prosti!…dar multi!

 • Ati calcat cu bocanci murdari viata si destinul unor oameni numai pentru ca sunteti o masa de manevra…sunteti manipulati grosolan de adomnitei, chirila….care in spatele usilor inchise fac tot felul de combinatii. Daca voi nu vedeti, noi vedem… daca voi nu vorbiti,noi nu mai tacem…daca gresiti,noi ne revoltam!…si nu mai asteptam inca patru ani. Dreptate pana la capat! Rusine imbuibatilor, incompetentilor!

 • V-au trimis acolo Nichita si Fenechiu… nu pentru binele iesinilor ci pentru ca sa le votati lor marile proiecte din care sa se imbogateasca …si va arunca si voua cateva firimituri sa va bucurati. Orbilor !
  Votati cu ochii legati!

 • E bine ca BZI prezinta declaratiile de avere ale unor consilieri judeteni , iesenii trebuie sa stie ce si cum castiga alesii lor ! Ar fi bine daca ar fi prezentate si declaratiile unor consilieri mai „protejati” de BZI , din considerente necunoscute , si care castiga foarte bine la firme si institutii de stat , de pe urma functiilor obtinute ca urmare a numirilor politice . Un exemplu : Radu Ursanu , sef la ‘tineretul” PDL , consilier judetean PDL , director la Posta , lector la „someri” , asistent universitar etc. etc. P.S. De cate ori cineva scrie despre acest politruc , comentariile sunt sterse imediat !

Adauga un comentariu