Eveniment-Social

Iata unde se trateaza managerii spitalelor din Iasi

Publicat: 28 aug. 2012
1

Managerii spitalelor din Iasi jura ca daca ar avea o problema de sanatate s-ar lasa pe mana colegilor din Iasi. Acestia sustin ca nici nu se pune problema sa mearga la vreun spital din strainatate, asa cum se intampla in ultimii ani, in cazul oamenilor cu bani. Seful celui mai mare spital din Moldova are incredere in medicii din unitatea medicala pe care o conduce, dar atunci cand a apelat la acestia, a tinut seama de experienta. „Eu am si apelat acum 3 ani la medicii din spitalul pe care il conduc. Chiar am fost internat 5 zile. Am incredere in toti medicii din spital, dar atunci cand trebuie sa apelez la unul dintre ei pentru o problema de sanatate, depinde foarte mult de experienta doctorului. Tin seama de acest lucru. In Spitalul Sf. Spiridon sunt medici buni. Am si legaturi mai apropiate cu unii medici din spital. Eu ma consider coleg cu ei. Daca am o problema de sanatate, merg cu incredere la medici din spitalul pe care il conduc. Nu as alege sa merg in strainatate”, a declarat ec. Ioan Barliba, managerul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi.

Chirurgul inimilor prefera medicii din Iasi

Chiar daca are multi prieteni in strainatate, medici cu mare experienta profesionala cu care colaboreaza, prof. dr Grigore Tinica spune ca ar merge pe mana medicilor din Iasi. Are sute de operatii pe cord deschis si daca ar avea nevoie de o interventie s-ar lasa pe mana colegilor. „Cu o parte dintre medicii din Iasi sunt prieten. Daca ar fi sa am o problema care tine de specialitatea in care lucreaza as apela la colegii mei din institut. Daca ar fi vorba de o alta afectiune, ma duc cu incredere tot la medici din Iasi. De exemplu, pentru ortopedie ma duc cu cea mai mare incredere la profesorul Paul Botez sau dr. Paul Sarbu. Pentru o problema de sanatate nu tin neaparat sa ma tratez in strainatate, atata timp cat am la Iasi colegi in diferite specialitati foarte buni”, a spus prof. dr. Grigore Tinica, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi. 

„Nu imi permit sa ma tratez in strainatate”

Managerul Spitalului de Recuperare din Iasi a precizat ca nu s-ar adresa oricarui medic atunci cand este nevoie sa-si trateze o problema de sanatate. „Nu imi permit sa ma tratez in strainatate. Pe medicii din spitalul pe care il conduc ii cunosc foarte bine si la ei as apela cu cea mai mare incredere. Daca ar fi vorba de alte specialitati, ma voi interesa si apoi as alege medicul. Cel mai probabil prin recomandare. Nu ma duc asa la intamplare”, a declarat ec. Carmen Cumpat, manager la Spitalul de Recuperare.

Managerul de la Pneumoftiziologie alege medicii ieseni

Nu a avut inca nevoie de ajutorul unui medic, dar daca ar fi sa se trateze de o anumita afectiune, ar apela la doctorii din spitalele iesene. Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie spune ca nu ar merge sa se trateze in alta tara. „Cu siguranta ma voi adresa medicilor din Iasi daca as avea o problema de sanatate. Pana acum nu am avut nevoie de un consult medical pentru ca nu sufar de vreo afectiune. Am incredere in medicii din Iasi si voi apela la ei daca va fi cazul. Atata timp cat avem medici buni la Iasi, nu este nevoie sa merg in alt judet sau intr-o tara straina”, a spus ec. Dumitru Filipeanu, manager la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Sefii spitalelor sunt de acord sa ofere atentii medicului curant

Managerii spitalelor ar fi dispusi sa ofere o mica atentie medicului curant, dar numai daca ar fi multumiti de serviciile acestuia. „O atentie pentru medic… Depinde cat de multumita sunt de serviciile medicului. O floare sau o cutie cu bomboane reprezinta un gest de multumire”, a spus managerul Spitalului de Recuperare. Ec. Ioan Barliba a fost deja „atent” cu medicul care l-a tratat pe perioada spitalizarii. „Chiar daca am oferit o mica atentie medicului care m-a tratat am facut acest lucru din tot sufletul. Am facut-o ca intre colegi. Un multumesc sau o floare e de ajuns. Se intampla in toate tarile civilizate sa oferi o floare medicului drept multumire”, a declarat ec. Ioan Barliba. Si managerul de la Spitalul de pneumoftiziologie este de acord sa ofere un buchet de flori drept multumire medicului care l-a tratat.
Comentarii
 • Madam Cumpat o escroaca care a falimentat Elena-doa,na si face furtisagul curvei de dobre…tratati-o la cap si inchidetio undeva!

  • Mona esti o descreierata care ar fi foarte bine sa fii inchisa la fara clanta. Nu uita inainte de a te interna la fara clanta sa faci maiclante la toti magarii care ii cunosti pt a nu duce dorul acestora. In cosecinta tu esti cea care trebuie sa fii urgent inchisa unde iti este locul pe viata

 • Ha, ha , ha………..
  Haideti sa vedem unde s-au tratat medicii din Iasi : Franta , Elvetia , Germania ….. etc. Sa le spunem si numele ? Sunt medici din Iasi si directori de spitale cu probleme de sanatate .
  Este un articol comandat care nu reflecta adevarul . Un jurnalist bun ar fi cautat sa se documenteze …………

 • Iar a aparut nebunul asta cu MOARTEA ROSIE SMURD ? BZI, de ce lasati un nebun sa va terorizeze cititorii cu aceste comentarii de psihopat grav bolnav adaugate la toate articolele? Sau va faceti ca nu vedeti, desi vi s-a solicitat de catre foarte multi cititori sa le stergeti, asa cum stergeti si alte comentarii neconvenabile ?
  Chiar n-aveti pic de respect pentru cititorii vostri, lasati un nebun sa umble slobod printre articolele voastre si printre comentariile cititorilor ? Respectati-va munca si statutul de ziar serios si eliminati urgent si pentru totdeauna comentariile acestui nebun, asta doar daca nu sustineti ideile nebunului de a defaima SMURD-ul, ceea ce ar fi cea mai mare prostie, utilitatea SMURD-ului fiind deja dovedita si considerata deja absolut benefica. Poate viata le va arata celor ce defaimeaza SMURD-ul ce inseamna acesta intr-un caz de nenorocire neprevazuta. Nu se stie niciodata, dar mi-as dori ca acest nebun, care, de fapt, cred ca a fost ejectat de la SMURD din motiv de nebunie evidenta, sa aiba nevoie de serviciile SMURD cat mai curand, incat sa inceteze a mai manca kkt.Astept ca BZI sa stearga aceste comentarii, asta ar fi un semn de mare respect pentru cititorii vostri, in caz contrar vom crede ca sunteti partasii si cooautorii acestei marsavii de comentariu coppy-paste.Sper sa intelegeti agasarea zilnica a cititorilor cu acest aberant pe care-l sfatuiesc sa se trateze la spitalul Socola urgent, urgent.Du-te, omule, si te trateaza, esti bolnav grav cu capul. Du-te si te vei convinge ca trebuie sa te tratezi , daca n-o fi cumva deja prea tarziu…

Adauga un comentariu