Eveniment-Social

Iata programul evenimentelor de la Seara Valorilor

Publicat: 12 oct. 2016
1

Maine seara, incepand cu ora 17:00, la Teatrul National Vasile Alecsandri” va avea loc evenimentul Seara Valorilor, derulat an de an de catre municipalitatea ieseana. In cadrul evenimentului vor fi acordate mai multe premii de excelenta unor personalitati marcante ale Iasului si nu numai. Ieri, primarul Mihai Chirica a detaliat programul acestui eveniment.

Seara Valorilor va fi organizata exclusiv de primarie. Evenimentul se va derula vineri, 14 octombrie, incepand cu ora 17:00, la Teatrul Vasile Alecsandri. El va fi prezentat de Alexandra Velniciuc si Mircea Radu. Programul va cuprinde intonarea imnului de stat de catre corul Filarmonicii Moldova. Apoi va loc troparul Sf. Cuv. Parascheva, de catre corul academic Bizantion. Cuvantul de bun venit va fi adresat de mine si de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei. Vom semna si acordul de infratire cu orasul Ungheni, la care va participa si primarul Alexandru Ambros. Se va trece la decernarea premiilor, cel de excelenta in educatie, excelenta pentru implicare in viata comunitatii, in afaceri, in cultura, in promovarea valorilor romanesti, in jurnalism, premiul Pogor, dar si premiul Omagiu. Se vor da si titlurile de cetateni de onoare celor patru persoane”, a spus primarul Mihai Chirica.

Evenimentul ar fi avut o amploare mai mare printre ieseni, daca oamenii responsabili cu comunicarea din primarie ar fi facut tot posibilul ca transmisia live cu declaratiile edilului sa poata fi preluata de toate institutiile media. Situatia este ambigua de cateva saptamani bune, insa in ciuda aparatului imens de oameni care il inconjoara pe primar, acest lucru nu pare inca posibil. Nu este pentru prima oara cand cei de la primarie nu reusesc sa se coordoneze si par ca inca o data nu fac decat sa taie frunze la caini.
Adauga un comentariu