Actualitate

Iata lista oficiala a PNL Iasi pentru alegerile parlamentare. Liberalii au desemnat canditatii filialei

Publicat: 07 oct. 2016
1

Membrii PNL Iasi au decis, in urma unei sedinte interne, cine sunt candidatii cu sanse reale de a prinde un loc in viitorul Parlament. In urma votului dat in Comitetul Director, liberalii au decis ca la Senat ordinea pe liste sa fie urmatoarea: Liviu Bulgaru, Dumitru Oprea si Mihaela Popa.

Pentru Camera Deputatilor, ordinea in urma votului intern este urmatoarea: Costel Alexe, Marius Bodea, Daniel Minciuna, Liviu Bratescu si Alexandru Muraru.

Lista, desi votata in plenul comitetului, este una cat se poate de ciudata. Asta pentru ca, persoane precum Liviu Bulgaru, Marius Bodea, Costel Alexe sau Alexandru Muraru nu ar avea ce sa caute in viitorul Parlament. Acestea fie au problem de incredere, fie de moralitate, si in mod normal ar trebui sa nu reprezinte judetul la nivel central. Insa, aceasta a fost vointa liberalilor ieseni, vointa care s-a transpus prin vot. Cu toate acestea, lista de la Iasi ar putea suferi modificari, cel mai probabil la Bucuresti, unde va fi analizata in Biroul Permanent National. Liberalii mizeaza pe 7 pozitii in viitorul Parlament, insa realitatea este alta.

„Astazi, 7 octombrie 2016, a avut loc sedinta Colegiului Director Judetean al PNL Iasi în cadrul careia au participat membrii Biroului Politic Judetean Interimar al PNL Iasi, presedintii organizatiilor locale si candidatii înscrisi în cursa pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, unde s-au discutat aspecte privind pregatirea precampaniei si campaniei alegerilor parlamentare. De asemenea, Colegiul Director Judetean al PNL Iasi a avut rolul de a oferi un vot pentru doua locuri pe lista candidatilor la Senat, dar si pentru cinci locuri pentru cei aflati în cursa pentru Camerei Deputatilor.

Fiecare candidat a avut posibilitatea sa prezinte în fata membrilor Colegiului Director Judetean al PNL Iasi proiectele politice, proiectele personale, dar si ceea ce îsi propun pentru un viitor mandat de deputat si senator. Imediat dupa aceste prezentari, a urmat momentul alegerii pentru un loc eligibil pe lista Camerei Deputatilor si Senat.

Urmare a acestui vot din partea Colegiului Director Judetean Iasi, domnii Dumitru Oprea si Liviu Bulgaru s-au calificat ca si candidati pentru Senat, iar domnii Costel Alexe, Marius Bodea, Liviu Bratescu, Daniel Minciuna si Alexandru Muraru pentru lista Camerei Deputatilor.

Filiala Judeteana a PNL Iasi respecta dreptul tuturor membrilor conform Statutului PNL, iar aceasta procedura de vot care a avut loc în cadrul Colegiului Director Judetean al PNL Iasi demonstreaza înca o data transparenta alegerilor interne în cadrul filialei judetene”, au transmis reprezentantii partidului.
Comentarii
 • NU VOTATI CA IDIOTII ! IOHANNIS SI KOVESI NU POT BAGA LA PUSCARIE HOTII PE CARE VOI IN PROSTIA VOASTRA II VOTATI !! PNL E O PACALEALA A RUSILOR SI EVREILOR ! LA IASI FENECHIU SI NICHITA CONDUC ACEASTA GASCA DE TI.GA.NI SI DE MARI HOTI (CARLAN, BULGARU, POPA, SERBOAN, ALEXE, BODEA, MINCIUNA, MURARU, BOZ,..)
  NU VA PUNETI INTREBARI IN LEGATURA CU ACEST MURARU ?
  NU VA UITATI LA MOACA LUI ?
  NU VA INTREBATI DE UNDE A IESIT ASA CA CIUPERCA DUPA PLOAIE ?
  NU VA INTREBATI CE CALITATI MAI ALES IN POLITICA ARE ?
  CHIAR NU GANDITI DE LOC ?
  NU SUNT PSD-IST !!

 • FELICITARI !!! PNL, PD-L SAU CUM DRACU S-A NUMI ADUNÄTURA AIA, A DEFINITIVAT POMELNICUL ESECULUI PROPRIU ELECTORAL. CINE DRACU O SA-I VOTEZE PE ASTIA ? DACA PNL-UL IA 20% SA FIE MULTUMITI, NICIDECUM SA MAI VISEZE LA GUVERNARE. ELECTORATUL S-A LAMURIT CE LE POATE BOSTANUL. AU MAI FOST LA GUVERNARE SI AU LASAT DEZASTRU IN URMA LOR.

 • Nu s-a schimbat NIMIC in PNL aceeasi gasca este la facutul cartilor.
  Au un cod de integritate pe care nu-l respecta „cei mari” cu probleme dar il flutura celorlalti membri de partid si ii marginalizeaza pe cei capabili.
  Si ce fel de lista de candidati au cei din PNL cand aproape toti candidatii au avut s-au au treaba cu justitia si sunt trimisi in judecata.
  Pai in tarile cu demacratii reale un parlamentar numai daca este prins ca isi ia nevasta in avion cu el cand pleaca in interes de serviciu acel parlamentar isi da demisia dar in Romania parlamentarul s-au viitorul parlamentar cu dosare grele cu multi ani puscarie pe care ar trebui sa ii ia daca justitia ar functiona cum trebuie fac diferite manevre de pacalire a justitie, a oamenilor ca sa ajung in parlament si sa aiba imuniutate.
  Asa si aici pe aceasta lista

  • Mai sunt prin Iasi care vor sa aiba imiunitate parlamentara vezi si pe Nichita care nici 10% din „MATRAPLAZACURILE” lui nu au fost scoase la iveala din cea facut asta in Iasi, dar vrea sa candideze pentru parlament, si inca pe prima pozitie pe lista celor de la PRU
   Si ne mai miram de ce Moldoiva este saraca si fara o infrastructura care sa o ajute sa se dezvolte pentru ca am avut si avem asemenea „specimene” de parlamentari ca cei de listele PNL-ului

 • Chiar va place sa pierdeti din start! Nu intelegeti ca trebuie sa schimbati oamenii daca vreti sa castigati? Sunteti jalnici, de tot rasul!!! Cine sa voteze asa o lista penibila? Nu invatati lectia corectitudinii niciodata? TREZITI-VA!

 • Este pentru prima oara cind nu voi merge la vot , atit eu , familia mea , prietenii mei si voi lamuri cit mai multa lume sa boicoteze aceste alegeri pe motiv de : 1. Iohannis si intreaga clasa politica au fost impotriva vointei poporului roman refuzind punerea in practica a referendsumului din 2009 care stabilize parlament unicameral cu cel mult 300 de parlamentari , asa le zice -eu de obicei la zic altfel ; 2. Nu pot accepta ca in parlament sa revina de fiecare data cam aceleasi figure puturoase,fara respect fata de electorat si popor ,care beneficiaza de privilegii si pensii special, etc .- De aceea ,nu numai pentru IESENI , ci pentru tot poporul roman -boicotati alegerile , nu mergeti le vot ,lasatii poate in nesimtirea lor ne vor da importanta .-

 • O lista in care este Mihaela Popa, nu mai poate fi votata. Rusine . Chiar nu mai sunt oameni care sa poata candida, chiar nu mai scapam de scuipitoarea asta de Mihaela Popa. trebuie sa stea acasa linistita si sa manance seminte , nu in Parlament. Eu nu mai merg la vot! Imi este scarba de voi toti , de voi alesilor, nesimtitilor!

Adauga un comentariu