Magazin

Iata cutitul lui Jack Spintecatorul- FOTO

Publicat: 03 nov. 2011
1

O ruda a omului suspectat ca ar fi fost Jack Spintecatorul, cel mai cunoscut criminal în serie al tuturor timpurilor, sustine ca a gasit arma cu care acesta îsi eviscera victimele.

Cutitul cu care celebrul criminal în serie, care a trait în Londra la sfârsitul anilor 1800, îsi eviscera victimele, dupa ce le taia gâtul, a fost gasit. Cel putin asa sustine un urmas al principalului suspect în cazul crimelor, potrivit Daily Mail.

Cel putin 11 prostituate au fost ucise în jurul anului 1888 la Londra. Jack Spintecatorul este banuit ca ar fi fost autorul a cel putin cinci crime. Politistii de atunci nu au reulit sa îl identifice pe ucigas, cu timpul însa, mai multi suspecti au intrat în vizorul cercetatorilor.
Principalul suspect este Sir John Williams, fost chirurg al Reginei Victoria, care traia în Londra în momentul crimelor. El era cunoscut în familie drept „unchiul Jack”. La putin timp dupa ce crimele au avut loc, el a parasit capitala Marii Britanii.

Tony Williams, un urmas „unchiului Jack”, spune acum ca a gasit bisturiul de chirurg pe care acesta l-ar fi folosit pentru eviscerarea victimelor. El a publicat si o carte pentru a expune lumii întregi vinovatia rudei sale.
sursa:realitatea.net
Adauga un comentariu