Actualitate

Iata cum va schimba municipalitatea imaginea Iasului – FOTO

Publicat: 08 oct. 2015

In prag de sarbatoare, municipiul Iasi incepe sa prinda culoare. Inca de la primele ore ale diminetii, lucratori de la Servicii Publice, inarmati cu tot ce le trebuie, au inceput sa distribuie ghivece cu braduti si crizanteme prin locurile cele mai reprezentative ale urbei. Locul unde acestia au poposit cel mai mult a fost Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, aceasta fiind locatia ce se asteapta a fi cea mai aglomerata cu ocazia Sarbatorilor Iasului. Motivul insa nu ar fi doar perioada festiva care se organizeaza anual in luna octombrie, moment in care se asteapta zeci de mii de pelerini pentru a o sarbatori pe Sfanta Parascheva, ci un plan elaborat al municipalitatii de a infrumuseta si de a da viata orasului.

„Vorbim despre un numar total de 16.000 de crizanteme, care urmeaza a fi distribuite in Copou, la Teatrul National, in cartierul Podu Ros, pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, precum si in alte locatii din Iasi. In cadrul aceluiasi proiect, saptamana viitoare va incepe plantarea a aproximativ 350.000 de bulbi de lalele. Motivul nu este organizarea Sarbatorilor Iasului, aceste ghivece urmand sa ramana permanent pe pietonalul de la Mitropolie, precum si in restul orasului”, a declarat Laurentiu Ivan, seful Directiei de Servicii Publice Iasi.
Comentarii
  • veniti si vedeti cum arata cartierele iasului care put de gunoaie,strazi si trotuare toate sparte,de pe vremea lui ceausescu nu au mai fot refacute. s_A pus pavele la intrarea in cartiere sa faca impresie,securistul nichita,dar cind se termina partea de pavele cazi in cu nasul de pamant ,tiganeala curata.numai in iasi cred ca vezi asa ceva. PSD IUBESTE IASUL, CEA MAI MARE MINCIUNA SPUSA DE ACEST SECURIST MAFIOT.

    • maidane cu balarii, copacii platati asta primavara uscati in proprtie de 50% ( nu au fost udati deloc asta vara), spatii verzi -cate mai sunt, neingrijite. Isul se rezuma la pietonal! noi vorbim, noi auzim.

Adauga un comentariu