Local

Iata cum puteti recupera cainii capturati de hingheri si dusi la padoc

Publicat: 02 mai 2014
1

Proprietarii animalelor care constata disparitia cainelui sau care sunt anuntati de serviciul specializat pentru gestionarea câinilor fara stapân, asa cum este Salubris, ca animalul se afla în custodia lor, au obligatia sa se prezinte la adapostul public din Tomesti, sa revendice si sa preia câinii pe care îi detin, în termen de maximum 7 zile de la data anuntului. Animalele pot fi revendicate de stapan daca acesta prezinta unul din documentele urmatoare: carnet de sanatate veterinar, legitimatia eliberata de Asociatia Chinologica, pasaport pentru miscarea intercomunitara a animalelor de companie. „Câinii din adaposturile publice sunt revendicati, pe baza declaratiei-angajament, iar proprietarii au obligatia sa achite contravaloarea sumelor cheltuite cu capturarea si întretinerea pe perioada stationarii acestora în adapost”, precizeaza reprezentantii municipalitatii iesene.

Citeste si: A construit in fata blocului un tarc pentru cainii maidanezi. Reactia vecinilor, satui sa suporte zgomotul si mirosul greu

Citeste si: Cainii pot fi adoptati de la distanta de iesenii dispusi sa plateasca intretinerea lor
Comentarii
 • Nu mai recupereaza nimic! Acolo sunt tinuti cativa caini in permanenta, pentru ochii asa zisilor iubitori de animale, iar restul sunt omorati! Sigur, nu recunoaste nimeni acest lucru, pentru ca doctorita sefa anunta periodic sute de adoptii, iar unii oameni chiar cred ca se fac atat de multe adoptii. Se stie foarte bine ce se intampla acolo!

  • Mirela gandesti prost. La Iasi nici un caine nu a fost ucis de cei de la padoc. Din cand in cand mai omoara cate unul masinile, atunci cand se arunca in fata lor. Nesimtitii de la Salubris se fac ca ridica cainii de pe strazi, ii duc pana la padoc si le da drumul inapoi pe strada.

   • Iti spun eu sigur ca se intampla cum am precizat! Sunt prinsi, dusi la padoc si omorati. Singurii care scapa sunt cei protejati de diverse persoane care stiu cum sa cumpere dreptul la viata al cainelui. Cine vinde acest drept la viata? E simplu…!Intotdauna s-au folosit cei de la padoc de naivitatea noastra, a iubitorilor de animale care, am cotizat ca la banca! Sa le fie rusine si sa inceteze cu minciunile cu sute de adoptii!!

 • Iubiti si cainii vagabonzi!! si cand se intampla cate un incident si ataca cate un copil va faceti ca ploua… Daca va plac asa de mult adoptatii si asa nu vor mai fi atacuri la adresa firmelor. Nu le dati atenite doar celor „draguti”.

 • La mine in bloc sunt niste iubitori care au caini si care de cate ori coboara cu liftul ii lasa sa faca pipi in lift.Liftul sta toata ziua murdar pana vine femeia de servici sa curete.Nu inteleg de fel ce fel de iubire e asta?

  • Sa stiti ca asta tine de educatie, fie ca esti sau nu iubitor de animale. Unii isi fac chiar ei nevoile in lift, atata ii duce capul! Sunt chestiuni diferite, nu ii caracterizeaza pe iubitorii de animale in mod exclusiv acest gen de comportament, nesimtit!

 • Ar fi bine sa trimita toti cainii in China, pentru ei este o delicatese Asa vom merge si noi linistiti pe strazi.

Adauga un comentariu