Eveniment-Social

Iata cum arata noua conducere de la Aeroportul Iasi

Publicat: 26 mart. 2013
1

Noua conducere de la Aeroportul International Iasi a fost batuta in cuie. Recent, Consiliul Judetean a stabilit componenta noului Consiliu de Administratie de la aeroport, cei sapte candidati fiind alesi pe spranceana. Actualul director al aerogarii, Marius Bodea, isi va pastra functia in continuare. Numai ca titulatura lui Bodea a fost schimbata in presedinte al Consiliului de Administratie, el obtinand si cea mai mare nota dintre toti participantii la concurs, respectiv 95 puncte. Alexandru Anghel, actualul director operational, va deveni vicepresedinte al noului C.A. Anghel a obtinut 92 de puncte in urma interviului, fiind declarat admis. Reprezentantul Consiliului Judetean in noul consiliu este Mircea Frunza, din cadrul Institutului National de Inventica Iasi. Acesta a obtinut tot 92 de puncte in urma interviului. Cele trei posturi de administrator neexecutiv au fost ocupate de Mitica Rebegea, fost director al aeroportului (90 puncte), Gheorghe Carp, directorul Romatsa Iasi (91 puncte), dar si Marius Ostaficiuc, consilier local PSD (90 puncte). Mandatul noului Consiliu de Administratie va fi pe o perioada de patru ani. In termen de 90 de zile de la data numirii, Consiliul va prezenta un nou plan de administrare a aerogarii. Initial, pentru un post in C.A s-a inscris si Ionel Calapod, fostul director al Directiei de Asistenta Comunitara. Acesta a fost respins pentru ca nu ar fi avut dosarul in conformitate cu cerintele concursului. Calapod s-a inscris pentru un post de administrator neexecutiv. De altfel, era de asteptat ca Ionel Calapod sa fie singurul respins, pentru ca restul sunt oameni fideli ai USL, personaje care indeplinesc ordinele de partid. Motivatia respingerii dosarului lui Calapod a fost una la fel de hilara. „Motivul respingerii dosarului: prin documentele depuse la dosar, domnul Ionel Calapod nu face dovada ca indeplineste conditia privind experienta in administrarea si managementul unor regii autonome sau societati comerciale profitabile din domeniul de activitate al regiei autonome, inclusiv societati comerciale din sectorul privat in cel putin un exercitiu financiar incheiat cu profit”, se arata in explicatia oferita de cei care au organizat selectia dosarelor.
Comentarii
  • Cum ai dat Bodea interviul? la fel ca pilele si incompetentii pe care i-ai angajat la aeroport de cand ai venit tu? A avut grija taticul Adomnitei sa-ti lase scaunul cald? toti coruptii din tara ati ajuns in posturi de conducere! la puscarie cu voi!!!!!

  • calapod are 75 de ani;o viata intreaga a slujit la partidele puterii;a iesit la pensie din director in primaria lui jiji.ce mai cauta la aeroport? un bosorog nesatul si nesimtit.

  • bodea si anghel doi puscariabili mai lipsea nichitus si era echipa completa . cei doi analfabeti puscariabili lichele anghel si bodea au obtinut notele cele mai mari cati euroi ati dat din banutii aeroportului. mai mai ce merit. un singur rebegea trebuia si nu mai era nevoie de nimeni altcineva.

Adauga un comentariu