Magazin

Iata cum a scapat NICOLETA LUCIU de grasimea de pe picioare

Publicat: 06 nov. 2013
1

Dupa ce si-a lasat tripletii la gradinita, Nicoleta Luciu a profitat, ieri, de pauza pe care o avea inaintea unor filmari, pentru a scapa de stratul de grasime de pe picioare apeland la tehnologia Crio, tratament urmat si de Gabriela Cristea si Adelina Pestritu.

Mai exact, frumoasa bruneta si-a alocat o ora in care s-a lasat pe mana specialistelor unui salon de infrumusetare si a-si ingheta zonele unde isi doreste sa slabeasca.

Intinsa pe patul din salon, vedetei i s-au aplicat pe picioare cele doua dispozitive ale aparatului, care i-au racit tesuturile pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut.

„Prin aceasta metoda s-au distrus definitiv apocitele, iar, la finalul sedintei de o ora, s-a eliminat 30% din grasimea nedorita. Celulele moarte au fost eliminate cu ajutorul macrofagilor, in mod natural, fiind transformate in aminoacizi, peptide si proteine„, explica reprezentantii Noblezza.

Acesta este unul din tratamentele-minune pe care Nicoleta le urmeaza pentru a avea un trup lipsit de celulita. In general, tratamentul este ideal pentru persoanele care nu au timp sa mearga la sala sau nu pot tine diete drastice si poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare.

Sursa: libertatea.ro
Adauga un comentariu