Eveniment-Social

Iata cine va conduce Termo Service Iasi

Publicat: 21 iul. 2014
1
Sefii din Palatul Roznovanu au anuntat ca nou director general al companiei Termo Service va fi Ciprian Chirita, insa din cauza Ordonantei de urgenta 109 din 2011 privind guvernanta corporativa a întreprinderilor publice, lucrurile nu au fost duse pana la capat. Potrivit acestei ordonante, consiliul de administratie deleaga conducerea societatii la recomandarea comitetului de nominalizare numai dupa un procedeu de selectie complet, si nu dupa o numire propriuzisa facut de sefii administratiei publice.
„Consiliul de administratie sau, dupa caz, expertul independent stabileste criteriile de selectie, care includ, cel putin, dar fara a se limita la aceasta, o experienta relevanta în consultanta în management sau în activitatea de conducere a unor întreprinderi publice ori societati comerciale din sectorul privat. Criteriile de selectie vor fi elaborate si selectia va fi efectuata cu respectarea principiilor liberei competitii, nediscriminarii, transparentei si asumarii raspunderii si cu luarea în considerare a specificului domeniului de activitate a societatii comerciale”, se arata in Ordonanta de urgenta 109 din 2011. Asadar, Consiliul de Administratie al Termo-Service a organizat o intalnire in cadrul careia Ciprian Chirita a fost numit administrator.Comentarii
  • asta e ginerele avocatei mosnegutu ,cea care a spalat bani cu primaria la greu ,,,,ne bucuram ca sunt oameni noi ,,,nu?

  • da unde ai vrea sa se duca omuletul daca nu acolo unde se poate fura mult si nu te intreaba nimeni de ce. nu.este logic ??????????????

Adauga un comentariu