Eveniment-Social

Iata cine sunt invitatii speciali la deschiderea anului academic de la Universitatea Cuza din Iasi

Publicat: 09 sept. 2016
1

Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi a programat in cele mai mici detalii ceremonia ce vizeaza deschiderea noului an academic, 2016 – 2017! Astfel, evenimentul, care va avea loc vineri, 30 septembrie 2016, de la ora 10:00, in Aula Magna Mihai Eminescu a institutiei de invatamant superior, ii are ca invitati speciali pe comisarul european pentru Politica Regionala (din anul 2014 – n.r.) – Corina Cretu.

Citeste si:  Ceremonia de deschidere a anului universitar la Cuza Iasi. Un incident amuzant a perturbat evenimentul – GALERIE FOTO,VIDEO

Aceasta, fosta jurnalista, a fost apropiata de fostului presedinte Ion Iliescu, caruia i-a fost purtator de cuvânt, respectiv pe Vasile Dincu, viceprim-ministru si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice din guvernul Ciolos. Dincolo de toate acestea, intreg ceremonialul va fi coordonat de rectorul UAIC, prof. univ. dr. Tudorel Toader, si va cuprinde inclusiv un curs festiv, cu participarea unor nume sonore din universitatile iesene, decanii de la Cuza, cat si reprezentantii autoritatilor publice locale, anume primarul Mihai Chirica si presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maricel Popa.

Citeste si:  Deschidere sobra de an universitar la Cuza – FOTO, VIDEO

Citeste si:  Basescu a subliniat coruptia din invatamantul universitar
Comentarii
  • Ce a facut aceasta doamna pentru Iasi?
    Nimic
    Si atunci pentru ce ii purtata ca pe sfintele moaste prin Iasi?
    Intrebati-o despre Autostrada Tg. Mures – Ungheni ca nu a vrut sa finanteze cu bani de la UE mai ales ca Moldova este regiunea cu cea mai numeroasa populatie din Romania dar si zona saraca.

Adauga un comentariu