National

Iata ce proiecte vor fi dezbatute in sedinta de Guvern

Publicat: 27 ian. 2016
1

Proiectul de lege pentru completarea art. 12 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 104/2001, privind organizarea si functionarea Politiei de Frontiera Romane si proiectul de hotarare  privind transmiterea unei parti din cladirea Palatului Parlamentului, proprietate publica a statului, din administrarea Ministerului Justitiei in administrarea Ministerului Fondurilor Europene, sunt pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de miercuri, care incepe la 10.30.

Vezi si Saptamana se termina cu trei sedinte pentru consilierii locali din Iasi

Totodata, printre vor fi discutate mai multe proiecte de ordonanta, care vizeaza: modificarea Legii nr.422/2001 privind protejarea monumentelor istorice,  completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.57/2007 privind regimul ariilor protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, modificarea si completarea Legii nr.184/2001 privind organizarea si exercitarea profesiei de arhitect, modificarea Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, modificarea Ordonantei Guvernului nr.49/2009 privind libertatea de stabilire a prestatorilor de servicii si libertatea de a furniza servicii in Romania, modificarea si completarea Legii nr.372/2005 privind performanta energetica a cladirilor.

Mai mult, ar putea fi discuate o serie de proiecte de hotarare, care vizeaza: acordarea prestatiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul 2016, prin sistemul organizat si administrat de Casa Nationala de Pensii Publice,  actualizarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, ca urmare a modificarii valorii de inventar si schimbarii unitatii de administrare pentru un imobil aflat in administrarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, pentru unele imobile aflate in administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin structurile teritoriale ale Jandarmeriei Romane.
Adauga un comentariu