Local

Iata ce firma din Iasi este pe locul intai in Top Afaceri 2013

Publicat: 29 dec. 2013
1

O firma ieseana a primit titlul de cea mai buna afacere in domeniul administrarii imobilelor pe baza de comision sau contract. Este vorba despre firma subordonata Primariei Iasi, si anume Termo-Service, societate care detine monopolul in administrarea locuintelor, avand in control aproximativ 600 de asociatii de proprietari care insumeaza circa 20.000 de locuinte ale iesenilor. Paradoxal, Termo-Service este una dintre cele mai contestate societati ale municipalitatii iesene, din cauza comisioanelor ridicate sau a lucrarilor fictive sesizate de unii locatari care le-au platit fara sa primeasca vreun beneficiu in schimb. Totodata, sefii companiei au facut investitii uriase in sediul Aurora din Copou, si anume in sauna, sala de forta sau bucatarie echipata complet. „Termo-Service SA ocupa locul intai in Top Afaceri Romania 2013, conform site-ului ListaFirme.ro, top pentru judetul Iasi, domeniul Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract, conform bilantului anului 2012”, au precizat oficialii Termo-Service SA. Edilii locali au in plan sa mareasca taxa de administrare perceputa de catre Termo-Service cu 1,5 procente, asta cu toate ca firma este pe profit. Cu alte cuvinte, sefii firmei din subordinea Primariei Iasi vor sa mareasca incasarile de la circa 6,8 milioane lei, cat platesc iesenii in acest moment, pana la pragul de 7 milioane lei.
Comentarii
  • domnule ziarist..nu stapiniti deloc un termen economic elementar. a detine pozitia de monopol pe piata inseamna a controla piata respectiva in totalitate. de exemplu…apavital si salubris au pozitii de monopol

  • Cum dracu sa nu fie astia tot timpul pe locul intai atat timp cat baga mana in buzunarul locatarilor, adica pe Romaneste fura, fara sa dea socoteala pentru ceea ce face fata de cei ce le ia banii.
    Unde s-a mai vazut ca o firma sa aiba 80% din buget alocat salariilor incalcand astfel legislatia muncii si cele economice.
    Sper ca cei ce ii administreaza acest „PARAZIT AL PRIMARIEI” sa spuna stop jafului facut aspupra buzunarului lor ca mie mi-a ajuns la cate reclamatii am facut fara nici un rezultat.
    Astia sunt stat in stat, nu respecta niumic si calca totul in picioare.

  • dar fiti mai clari,asta este firma nedorita de locatari ,este o firma unde se fura ca-n jungla cu ajutorul politicului,isi mentin ,,votanti,, in servicii de hoti.mizerabili.

Adauga un comentariu