Celebritati

Iata ce dezvaluiri a facut Andreea Raicu despre sarcina si nunta!

Publicat: 18 iul. 2019
6

 Vedeta de televiziune Andreea Raicu a facut dezvaluiri despre sarcina si nunta, in cadrul unei emisiuni TV. Aceasta a marturisit ca nu isi doreste o nunta mare ci o petrecere restransa, alaturi de apropiati.

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, Andreea Raicu a vorbit despre cat de mult isi doreste sa devina mamica, dar si despre nunta. Daca in trecut, vedeta visa sa aiba o nunta mare, acum… perceptia i s-a schimbat. Andreea Raicu isi doreste ca la eveniment sa participe doar familia si apropiatii. 

''Am avut si etapa in care imi doream o nunta mare de tot. Daca ar fi sa ma marit acum ar fi o petrecere la care as chema doar persoanele apropiate. Da, ma gandesc sa fiu mama. Nu sunt insarcinata. Nu inca“, a spus Andreea Raicu in cadrul unei emisiuni TV. 

Vezi si: Andreea Raicu a facut anuntul care a ingrijorat pe toata lumea. "Am renuntat sa ma mai lupt…"

Andreea Raicu a renuntat la aparitiile la TV, iar acum isi urmeaza un drum in domeniul afacerilor. Vedeta este foarte activa insa pe retelele de socializare, unde imparte impresii cu fanii ei. Ea a recunoscut, intre altele, ca a avut mari probleme cu somnul. 

„Acum multi ani, ma gandeam ca e ceva laudabil sa dormi putin, pentru ca doar asa poti avea mai mult timp sa faci cat mai multe. La un moment dat, dupa ce eram extenuata, evident ca trebuia sa dorm si eram foarte obosita, dar nu aveam un program, pentru ca somnul nu era o prioritate in viata mea.

In schimb, programul meu de munca mi se parea cel mai important si imi era rusine sa recunosc ca sunt obosita sau ca am nevoie de odihna. Stiti cu ce era sinonim pe atunci, in mintea mea, faptul ca trebuie sa dorm? Cu a pierde vremea. Ulterior am inteles ca nu simteam lipsa somnului pentru ca nu eram in contact cu corpul meu si, de fapt, nu eram in contact cu mine… … Somnul va poate influenta felul in care reactionati, in care aratati si in care va simtiti”, le-a povestit Andreea fanilor ei.
Adauga un comentariu