Eveniment-Social

Iata ce constructii a mai autorizat primaria luna trecuta

Publicat: 01 iul. 2014
1

@ Biserica Romano-Catolica din Alexandru isi schimba clopotnita, iar Mitropolia isi face reclama la Centrul Medical Providenta cu panouri in centrul orasului

In luna iunie municipalitatea a eliberat 116 autorizatii de construire si demolare. Printre beneficiari se numara atat Mitropolia, cat si Episcopia Romano-Catolica. Astfel, Arhiepiscopia Iasilor din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, prin Centrul Medical Providenta, a obtinut autorizatie si pentru montarea unei firme luminoase si a unui panou publicitar pe pietonalul din centrul orasului, la adresa Stefan cel Mare nr. 10, la blocul B1.
In ceea ce priveste Episcopia Romano-Catolica aceasta a cerut de la primarie o autorizatie pentru Parohia Sf. Anton de Padova din strada Tabacului, pentru „consolidare elemente structurale, inlocuire acoperis cu modificare pante, modificare turn clopotnita la imobilul autorizat”.
Universitatea Apollonia a cerut si ea autorizatie pentru realizarea unui nou sediu, pe strada Garii, la parterul blocurilor L20 si L21, spatiul urmand a fi compartimentat prin structuri de gips-carton. Printre autorizatiile emise de municipalitate se numara si cea de continuare a lucrarilor la Palatul Culturii, autorizatia fiind obtinuta de Complexul Muzeal National „Moldova” Iasi. Sefii Serviciului de urbanism au dispus si o demolare, vizat fiind Zup Constantin Emi, un iesean de pe strada Spinti, care este obligat la o „intrare in legalitate prin desfiintarea extinderii – supraetajare, executata fara autorizatie de construire si refacere acoperis”.

Autorizatii de construire/desfiintare emise in perioada 06/01/2014-06/30/2014
Adauga un comentariu