Eveniment-Social

Iata ce cadou de mii de euro si-a facut directorul Marius Bodea

Publicat: 03 dec. 2013
1

Aeroportul International Iasi a achizitionat recent o noua autoutilitara pentru care a platit 80.000 lei, adica putin peste 18.000 de euro unui furnizor din municipiu. Conducerea aerogarii iesene a considerat oportuna achizitia unui autoturism Dacia Duster 4×4, in conditiile in care parcul auto al regiei autonome este plin de masini. Aerogara mai detine doua masini Chevrolet Spark, un Nissan Pathfinder, dar si un autoturism Toyota Rav 4, alaturi de microbuze transport persoane.

Achizitia autoturismului Duster a fost facuta la trei zile dupa ce a fost promovata pe sistemul electronic de achizitii publice. Conform fisei tehnice, cei de la aeroport s-au grabit sa cumpere ultimul model de Dacia Duster, cu motorizare Euro 5, tractiune integrala 4×4, viteza maxima 168 km/h si cu un consum de 5,2 litri la suta de kilometri. Conducerea Aeroportului Iasi nu specifica si de ce are nevoie urgenta de un asemenea autoturism, preferand sa ofere doar informatii vagi.

„Regia Autonoma Aeroportul Iasi doreste sa achizitioneze o autoutilitara speciala 4X4 cu dotarile precizate in descrierea aferenta produsului”. Aeroportul Iasi s-a ales recent cu un autotutrism Toyota Rav 4, pe care cei de acolo s-au grabit sa-l inmatriculeze pe regie din proprietatea unei societati comerciale. De altfel, acest autoturism de culoare argintie, cu numarul de inmatriculare IS 77 SLY, este preferat de directorul Marius Bodea in deplasarile sale. Subordonatii sai stau insa foarte prost la capitolul masini de serviciu. Directorul adjunct Alexandru Anghel a distrus unul dintre cele doua Chevrolet Spark, dupa ce a alimentat cu motorina in loc de benzina, incident negat de catre Bodea. Si alti fosti directori de la aeroport au distrus masinile de serviciu, dupa ce au plecat in diverse deplasari in tara impreuna cu alti angajati ai regiei. Autoturismul Nissan a fost lovit serios intr-una din aceste deplasari, iar reparatiile au fost platite tot din banii aerogarii.
Comentarii
 • mai pu/li/ca nu te lua dupa lume, nu uita sa-ti iei calmantele , nu fi nervos la volan, sint ingerul tau pazitor oricand si oriunde

 • Trebuia sa existe si un sef al achizitiilor trucate de la CFR…

  „Secretarul de stat Cristian Ghibu, la conducerea Ministerului Transporturilor: „Lordul” licitatiilor trucate .

  Noi ne intrebam , care licitatii ca nu prea s-au facut…

  Mana dreapta a lui Relu Fenechiu in cadrul grupului este nimeni altul decat secretarul de stat de la Transporturi, Cristian Ghibu. Si chiar daca acesta este anchetat de DNA in mai multe spete privind trucarea unor licitatii, Cristian Ghibu continua nestingherit, de la inaltimea functiei pe care o ocupa, sa traga sforile pentru ca „baronul de Iasi”, desi condamnat la inchisoare pentru coruptie, sa poata da alte tunuri de sute de milioane de euro”
  Nu ne mai mira ca la CFR Calatori s-au tocat sute de milioane de euro in ultima perioada pe achizitii fara a se face licitatii, dar vorba conducerii „in totalitate legale”
  Sa vedem daca este asa ?

 • CEL MAI MARE JAF LA DRUMUL MARE DIN ISTORIA CFR CALATORI. LICITATII FALSIFICATE, PROCEDURI DE NEGOCIERE CU SAU FARA PUBLICARE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO CU DEPASIREA VALORII ESTIMATE. UN DOSAR INTERESANT PENTRU DNA, FRAUDA, CORUPTIE, PUSCARIE, FALSURI. MANAGERUL DOROBANTU VALENTIN SI PUSCARIASA POPESCU CARMEN, DIRECTOAREA DE ACHIZITII. SUTE DE MILIOANE DE EUR AU INTRAT IN BUZUNARUL CUI ? AU FOST FALSIFICATE ACTELE . JAF LA DRUMUL MARE . OPRITI JAFUL LA CFR CALATORI!!!JOS MAFIA LA CFR CALATORI.

 • in parc avem si logan bengos – traiasca sloganul pnl, ia sloganul cu loganul, ai CARNET PNL urci in LOGAN daca nu, stai tataie ca sluganul

Adauga un comentariu